Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek se vratio

Dinamo šalje milijunsko pojačanje na novu posudbu uoči okršaja sa Sevillom

Marijan Čabraja odlazi na novu posudbu iz Dinama u slovensku Olimpiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marijan Čabraja, lijevi bek Dinama odlazi na novu posudbu u ljubljansku Olimpiju.

To je još jedan odlazak uoči dvoboja play-offa osmine finala Europske lige između Dinama i Seville koji se igra ovog četvrtka, 17. veljače u Španjolskoj, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Nakon što je odradio prvi dio sezone na posudbi u mađarskom Ferencvarošu, vratio se u Maksimir, ali samo nakratko. Već danas trebao bi staviti potpis na ugovor sa slovenskom momčadi koju vodi bivši trener Osijeka, Dino Skender.

To znači da bi Čabraja trebao postati već šesti hrvatski nogometaš u redovima slovenske momčadi, a osim trenera Skendera tu su još Banić, Milović, Pilj, Mudražija i Prtajin, pišu Sportske novosti.

Stigao u Dinamo za 1,6 milijuna eura

Podsjetimo, Čabraja je prošle zime stigao u Dinamo iz Gorice u transferu vrijednom čak 1,6 milijuna eura, ali na Maksimiru se nije najbolje snašao. Upisao je samo deset nastupa u prvoj momčadi.

Inače, transfer Čabraje je drugi najveći transfer u povijesti Gorice, dok je najveći transfer u povijesti onaj Iyayija Atiemwena koji je također prodan Dinamu za nešto više od dva milijuna eura.

gol expired Kristijan Lovrić pred dolaskom u Osijek, transfer pred realizacijom? divider

No poredak će se vrlo vjerojatno promijeniti s transferom Kristijana Lovrića iz Gorice u Osijek koji bi trebao biti vrijedan nešto manje od dva milijuna eura plus 20 posto od sljedećeg transfera.

Tome valja pridodati i bonuse koji pak ovise o plasmanu Osijeka u nekom od europskih natjecanja.

Tablica slovenske Prve Lige

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider