Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad nije dobio šansu

Dinamo predstavio jednog od tri najavljena pojačanja: Na Maksimir se vraća Halilović

Nekadašnji kapetan kadeta i juniora Dinama vraća se na Maksimir.

Arjen Robben i Tibor Halilović (Foto: Afp)

 Poslije utakmice protiv Osijeka, Jakirović je najavio potpisivanje trojce igrača koji će konkurirati za skupinu Konferencijske lige, a jedan od njih već je potpisao. Tibor Halilović novi je igrač Dinama, izvijestili su iz kluba.

Halilović je prošao sve mlađe uzraste Dinama, bio kapetan kadeta i juniora, no za Modre nikada nije nastupio u službenoj seniorskoj utakmici. Karijeru je stoga gradio preko Lokomotive. Ondje se zadržao godinu dana, nakon čega je prodan u Wislu Krakow.

VAR Osijek Županijski savez u Osijeku razočaran suđenjem: "Dogovoren je sastanak s HNS-om" divider

U poljskom prvenstvu upisao je 11 nastupa, prije nego što ga je Rijeka dovela u svoje redove. Ondje je briljirao i s hrvatskim klubom se plasirao u skupinu Europske lige.

2021. godine iz Rijeke je prodan u Heereveen gdje je igrao odlično te je zalaganjem na terenu zaradio kapetansku traku u nizozemskom klubu. Sada se nakon dvije godine vraća u Zagreb kao pojačanje u veznom redu koje bi trebalo pomoći Dinamu u borbi za prolazak skupine u Konferencijskoj ligi.

Andrija Balić Hrvatski Andrea Pirlo pronašao novi klub: Pomoći će Zrinjskom u europskoj avanturi divider

“Iznimno sam sretan i uzbuđen zbog povratka u svoj Dinamo. Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nositi plavi dres i jedva čekam dati svoj maksimum na terenu kako bih pomogao momčadi u postizanju glavnih ciljeva – obrane naslova prvaka i što boljeg plasmana na europskoj sceni.

Hvala i klubu što mi je omogućio povratak u Dinamo. Na meni je da opravdam očekivanja i da se što prije uklopim u momčad trenera Jakirovića“, naglasio je Halilović neposredno po povratku u Dinamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider