Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''razočaran sam''

Dinamo na ''generalki'' doživio novi poraz, Petev poludio na igrače

Zagrebački Dinamo upisao je drugi poraz u četiri pripremne utakmice u Sloveniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj od četiri pripremne utakmice u Sloveniji, Dinamo je u Murskoj Soboti poražen od češkog prvoligaša FC Slovačko rezultatom 2:1. Klub koji je u češkom prvenstvu prošle sezone završio kao 12., u vodstvo je doveo Daniček već u 9. minuti. U drugom je dijeli izjednačio Amer Gojak u 52., a pobjedu slovačkom klubu iz Češke donosi Zajic četiri minute kasnije.

Modri su zaigrali su sljedećem sastavu: Zagorac - Matel, Rrahmani, Lešković, Pivarić - Pavičić, Knežević - Guilherme, Gojak, Sosa - Henriquez.

Već u 17. minuti izašao je Brazilac Guilherme kojeg je zamijenio Junior Fernandes, a Ćorić i Moro ušli su početkom drugog dijela umjesto Kneževića i Pivarića. Kasnije su ušli i Sammir, Antolić, Hodžić, Sigali i Lecjaks.

Podsjetimo, Dinamo je pripreme otvorio visokom 4:0 pobjedom protiv domaće Mure. No onda je stigao neugodan poraz od novog ruskog prvoligaša Tosnog. Dojam je malo popravila pobjeda protiv Vorskle, a sada je novi poraz od slabašnog Slovačkog dao nove brige Ivajlu Petevu.

''Razočaran sam jer ne znam kako opisati današnje ponašanje. Kad nisi spreman za utakmicu, onda griješiš u svemu što pokušaš napraviti. Skupilo se umora i fizičkog i psihičkog, ali nemamo pravo ponašati se kako smo se danas ponašali'', rekao je ljutiti Bugarin.

Klub čiji igrački kadar vrijedi samo šest milijuna eura potpuno je nadigrao Modre koji su u prvom dijelu mogli primiti još pokoji pogodak.

Dinamo prvenstvo otvara sljedeće subote domaćom utakmicom protiv Istre 1961. Neugodna vijest uoči početka sezone stigla je u četvrtak kada na liječničkom pregledu nije prošlo pojačanje iz francuske lige.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider