Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi poraz na pripremama

Dinamo izgubio od novog ruskog prvoligaša: ''Ima još puno prostora''

Nogometaši Dinama odigrali su drugu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Hrvatski doprvak izgubio je od ruskog Tosna s 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama na pripremama u Murskoj Soboti doživjeli su prvi poraz. Nakon što su prije nekoliko dana razbili Muru s 4:0, Modri danas nisu bili toliko razigrani. Jedini pogodak na utakmici postignut je u 29. Minuti, a za novopečenog ruskog prvoligaša zabio je Zabolotnji.

Malo je Dinamo pokazao u prvome dijelu, odnosno Rusi su bili nešto bolji. Tosno je ipak ruski prvoligaš, čvršći i organiziraniji od Mure, a takve momčadi poslovično su Modrima problem. Ipak, u drugom dijelu Dinamo je bio puno bolji, ali nije uspio postići pogodak.

''Ne mogu reći da sam zadovoljan porazom, ali nisam ni nezadovoljan. Ima još puno prostora da se stvari poprave. Nadam se da ćemo već ove dvije preostale utakmice pokazati jednu drugačiju izvedbu, ali nisam nezadovoljan'', izjavio je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

U tijeku je prijelazni rok.

''Mislim da Dinamu treba još koje pojačanje, to je i zahtjev trenera. Mislim da ćemo nešto napraviti do kraja prijelaznog roka. U tom periodu vjerojatno ćemo dovesti jednog zadnjeg veznog i jednog napadača'', otkrio je Barišić.

Pripreme u Murskoj Soboti dinamovcima se bliže kraju, za vikend se vraćaju u Zagreb. A onda, već 15. srpnja igraju prvu utakmicu nove sezone HNL-a, na stadionu Aldo Drosina s Istrom 1961.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider