Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nikakva utjeha

De Ligt otkrio šokantnu činjenicu, evo što mu je rekao sudac nakon utakmice

Matthijs de Ligt postigao je pogodak Real Madridu u 103. minuti, ali pomoćni sudac označio je zaleđe iako se radilo o milimetrima.

De Ligt i sudac Marciniak (Foto: Profimedia)

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid je s 2:1 pobijedio Bayern i s ukupnih 4:3 plasirao se u finale najprestižnijeg klupskog natjecanja.

Tako ćemo 1. lipnja u borbi za naslov prvaka Europe na Wembleyju imati sudar Borussia Dortmund - Real Madrid.

Nakon utakmice puno se bure diglo zbog situacije duboko u sudačkoj nadoknadi drugog dijela kada je Matthijs de Ligt zatresao mrežu Madriđana, ali nekoliko sekundi prije pomoćni sudac podignuo je zastavicu zbog nedopuštene pozicije.

Bayern oštećen protiv Reala Bayern teško oštećen u drami protiv Reala, slažu se i Španjolci: Kako se to može dogoditi u polufinalu Lige prvaka? divider

Szymon Marcinak oglasio se odmah po signalu svog pomoćnika, igrači Reala stali s igrom na nekoliko sekundi, a Nizozemac je na asistenciju Thomasa Mullera zabio gol koji bi značio produžetke za Bavarce.

Situacija je bila zaista upitna, radilo se o milimetrima, ali gostujući igrači bili su izrazito ljutiti jer nije puštena igra pa kasnije provjerena situacija, već je pomoćnik reagirao na svoju ruku.

Pomoćnik priznao svoju grešku

Odnosno, nije bilo mogućnosti za suce u VAR sobi da pregledaju situaciju zbog odluke glavnog arbitra na terenu.

Anton Matković Velikani kucaju na vrata Osijeka, ali ne zbog Miereza: Senzacionalni mladić je pred važnom odlukom divider

Nakon utakmice de Ligt je rekao da je razgovarao s pomoćnikom.

"Mislim da je ovo velika greška. Ako je zaleđe, provjerite. Drugi Joseluov gol isto je bilo gotovo zaleđe. Šteta. Pomoćnik mi je rekao: 'Oprosti, napravio sam grešku.' Ne volim kriviti suce, Real je zaslužio pobijediti, ali ako je pravilo, onda je pravilo."

Je li Bayern oštećen protiv Reala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider