Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijep potez

Dalić se oglasio nakon šokantnog poraza Hrvatske i sve oduševio: "Veličina prepoznaje veličinu"

Izbornik Zlatko Dalić izrazio je podršku Ivici Tucku nakon poraza Hrvatske od Španjolske na Euru.

Zlatko Dalić i Ivica Tucak (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dramatičan poraz Hrvatske od Španjolske (10:11) u finalu Europskog vaterpolskog prvenstva pogodio je izbornika Ivicu Tucka.

Teško je pronalazio riječi, sve je bilo predodređeno za ponovno osvajanje europskog zlata, no 48 sekundi prije kraja susreta pojavio se Alvaro Granados i fantastičnim pogotkom sve šokirao.

Felipe Perrone Španjolski kapetan: "Nismo najbolji u Europi, Hrvatska igra bolje od nas. Imate nešto specijalno" divider

Europski je naslov otišao u španjolske ruke, a nakon susreta Tucku je nekoliko riječi utjehe pružio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je sa svojim pomoćnicima pratio dvoboj s tribina.

Bilo je lijepo vidjeti dvojicu hrvatskih izbornika na okupu, a Dalić se nakon svega oglasio na Instagramu još jednom izrazivši podršku svojem kolegi.

Španjolska vaterpolska reprezentacija Španjolci se naslađuju: "Revanš! Nož u trbuh Hrvatske! Ovo su uspjeli samo nogometaši" divider

"Dragi Izborniče, glavu gore. Vi ste naš ponos. Velike čestitke tebi i tvojim igračima", oglasio se Dalić i oduševio navijače.

"Veličina prepoznaje veličinu", poručio je jedan navijač u komentarima, a drugi dodao:

"Kako je lijepo vidjeti velike ljude zajedno. Bravo! Ponos do neba".

Vijesti s Europskog prvenstva u vaterpolu 2024. pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog vaterpola - TELEMACH HRVATSKA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider