Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je brutalno

Nezadrživi Conteov stroj ponizio Everton i preuzeo vrh Premierlige!

Chelsea je ostvario petu pobjedu u nizu i to na kakav način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brutalno. Tako igra Chelsea u posljednje vrijeme, a vrhunac su sjajne forme možda dostigli pregazivši Everton s čak 5:0. Pogotke su postigli Eden Hazard (2), Marcos Alonso, Diego Costa i Pedro.

To je već peta prvenstvena pobjeda u nizu momčadi Antonija Contea koji je pronašao dobitnu formulu u sustavu 3-4-3 o čemu smo pisali početkom tjedna. I protiv Evertona je Talijan počeo s očito sve jasnijom udarnom postavom:

Courtios – Azpilicueta, David Luiz, Cahill – Moses, Kante, Matić, Alonso – Pedro, Costa, Hazard

Briljantu je formu nastavio Belgijac koji je zabio dva pogotka i upisao jednu asistenciju. Conte je uskrsnuo Pedra koji je opet bio strijelac, ali i dvostruki asistent. Ponovo nije razočarao Diego Costa jer je opet zabio, svoj deveti gol sezone, kao i Nemanja Matić koji čini odličan par s Kanteom u sredini veznog reda i sve više asistira.

16:0

Što tek reći za obranu koju čini trojac Azpilicueta, David Luiz i Gary Cahill. Nisu gol primili zadnjih pet kola Premierlige, a sve o formi Chelseaja u tom razdoblju najbolje govori gol razlika 16:0!

Chelsea je sada na vrhu ljestvice s 25 bodova čime je prestigao Manchester City koji je kiksao protiv Middlesbrouha. U nedjelju će Liverpool i Arsenal pokušati preskočiti Bluese pobjedama protiv Watforda i Tottenhama.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider