Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarne scene

VIDEO Što se to dogodilo na utakmici Chelseaja? Čudaci iza klupe šokirali navijače Bluesa

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Fulham s 1:0 u 21. kolu Premier lige.

Chelsea - Fulham (Foto: Profimedia)

U prvoj utakmici subotnjeg programa 21. kola engleske Premier lige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Fulham s 1:0 i tako došao do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

Jedini gol na utakmici postignut je iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Cole Palmer u četvrtoj minuti dodatka na kraju prvog poluvremena.

Osim što je Chelsea slavio, velika medijska pompa stvorila se oko sedmorice ''čudaka'' koji su sjedili tik iza klupe Bluesa. Naime, u jednom trenutku su sedmorica isto obučenih ljudi iz džepa izvadili četkice i prali zube.

Ivan Perišić Fabrizio Romano otkrio novosti oko Perišićevog povratka u Hajduk: Puno toga ovisi o jednoj stvari divider

Navijači na prvu nisu znali što se događa, ali ubrzo su shvatili da se radi o promociji nadolezećeg filma pod imenom Argylle. Navjernijim fanovima Plavaca nije dobro sjeo takav cirkus te su ubrzo s tribina počeli glasni zvižduci i skandiranje ''sjedajte dolje''.

Chelsea je ovom pobjedom došao do 31 boda i privremeno skočio na osmo mjesto, između Brightona i Manchester Uniteda koji imaju isti broj bodova, ali uz utakmicu manje. Fulham je s 24 boda na 13. poziciji. Vodeći Liverpool ima 45 bodova, tri više od drugoplasirane Aston Ville.

U subotu će biti odigrana još samo jedna utakmica u kojoj će od 18.30 sati Newcastle United ugostiti Manchester City.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider