Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oproštajka za vikend

VIDEO Poznata UFC-ova ljepotica ide u mirovinu: Položila hlačice na pozornicu i otišla u povijest

Bittney Palmer objavila je da više neće biti oktogon-djevojka.

Brittney Palmer (Foto: Screenshot)

I dok iščekujemo spektakularni UFC 296 i Edwardsa i Covingtona ovaj vikend, MMA svijet pogodila je tužna vijest. Naime, legendarna oktogon-djevojka Brittney Palmer objavila je da ide u mirovinu.

Priredba u Las Vegasu, koju možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, bit će posljednja u legendarnoj karijeri jedne od najpoznatijih UFC-ovih ljepotica. 36-godišnja ljepotica objavila je kako će joj ta šetnja kroz ring biti posljednja u bogatoj karijeri.

"Hvala vam na svemu, ali poslije 16 godina u UFC-u odlučila sam se umiroviti. Hvala Dana White, UFC i navijači još jedanput, doista sam ponosna što sam bila dio ovog čudesnog putovanja", rekla je, a voditelj priredbe Chael Sonnen izvukao je hlačice koje inače nose djevojke u oktogonu i uručio joj ih.

Palmer ih je položila na pozornicu, kao što borci polože svoje rukavice kad zaključe karijeru, i zauvijek otišla u povijest.

Prva priredba koju su uljepšale njezine obline bila je UFC 125 2011. godine, a uz Arianny Celeste Palmer je postala jedna od najprepoznatljivijih djevojaka koje su radile za najpopularniju promociju slobodne borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider