Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovorio na prozivke

Biliću propao već dogovoreni angažman, predsjednik kluba poručio: "Kada smo dobili ponudu, bilo mi je mučno"

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bez posla je nakon otkaza u engleskom Watfordu.

Slaven Bilić (Foto: Afp)

Slaven Bilić bio je nadomak povratka u turski nogomet, ali sve se izjalovilo u posljednji trenutak, potvrdio je predsjednik Adana Demirspora u razgovoru za tamošnje medije.

Krajem prošlog mjeseca u kuloarima se pojavila glasina da je bivši hrvatski izbornik jedan od kandidata za klupu izbornika BiH, koja je smijenila Faruka Hadžibegića nakon debakla protiv Luksemburga.

No Bilić je sve vrlo brzo demantirao otkrivši da ponudu nije dobio, no i znakovito dodao da ga nitko nije zvao, a i da ga je zvao, ne bi to mogao prihvatiti jer ima neke druge planove.

Sergej Jakirović Mediji iz susjedstva tvrde da Jakirović odlazi iz Rijeke i preuzima reprezentaciju divider

Istog dana pojavila se informacija u turskim medijima da je Bilić praktički sve dogovorio s Adana Demirsporom, no posao je propao na posljednjim detaljima. Turci su se na kraju odlučili za nizozemsku legendu Patricka Kluiverta.

"Dogovorili smo se s Bilićem za plaću. Kada smo dobili drugu ponudu, bilo mi je mučno i odustao sam", kazao je predsjednik Murat Sancak za turske medije te otkrio da se navodno nisu mogli dogovoriti oko visine plaće.

Bivši hrvatski izbornik bez posla je od ožujka ove godine, kada je dobio otkaz na klupi Watforda, a sada se spominje kao kandidat za klupu jednog od najstarijih klubova - Sheffield Wednesdaya.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider