Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvojbeni penal

VIDEO Pogledajte kako su hrvatski suci režirali preokret Kazahstana u Finskoj

Zebec i Bebek bili su VAR suci na utakmici Finske i Kazahstana.

Finska - Kazahstan (Foto: Screenshot)

Nogometna reprezentacija Kazahstana preokretom je došla do pobjede na gostovanju u Helsinkiju svladavši Finsku s 2:1 u utakmici 8. kola skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.

Domaća reprezentacija je povela u 28. minuti pogotkom Roberta Taylora. U 77. minuti Baktijor Zajnutdinov precizno je izveo kazneni udarac za 1:1. Dosuđen je vrlo dvojbeno poslije intervencije VAR-a, u kojem su danas bili hrvatski suci Bebek i Zebec. Zajnutidinov je postigao pogodak i za konačnih 2:1 u 89. minuti.

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Kazahstanci su došli do pete pobjede i s 15 bodova probili se na treće mjesto iza Slovenije i Danske, koje imaju po 16 bodova, ali i utakmicu manje. Finska je nakon četiri pobjede u prvih pet nastupa doživjela treći uzastopni poraz i s 12 bodova pala na četvrtu poziciju. Peta je Sjeverna Irska sa šest bodova, a na dnu je ljestvice San Marino bez bodova i s gol-razlikom 0:24.

U utorak su na rasporedu preostale dvije utakmice 8. kola u toj skupini: Sjeverna Irska domaćin je Sloveniji, a Danska gostuje u San Marinu. Obje će utakmice započeti u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider