Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Zasluženo smo izgubili"

Baturina otkrio što je presudilo: "Rekli smo u svlačionici da moramo paziti na to"

Martin Baturina je zabio jedini pogodak za Dinamo na gostovanju kod Sparte Prag u Europskoj ligi.

Martin Baturina (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Nogometaši Dinama nisu uspjeli zadržati prednost iz prvog susreta (3:1) na teškom gostovanju kod Sparte Prag u play-offu Europske lige. Češka momčad je slavila s visokih 4:1 i izbacila zagrebački sastav u Konferencijsku ligu.

Jedini pogodak za Dinamo zabio je Martin Baturina koji nije skrivao tugu nakon susreta:

"Zasluženo smo izgubili, primili smo četiri gola, to je nedopustivo. Iz ovoga možemo puno naučiti, da nam se ovo više ne događa u budućnosti. Očekivali smo Ligu prvaka, nismo uspjeli, nesretno smo ispali od AEK-a, ali ovog puta nije bilo nesretno.  Rekli smo u svlačionici da moramo paziti na njihov početak, a drugi gol primimo iz kornera, pa treći i četvrti", kazao je razočarani Baturina nakon susreta".

Sergej Jakirović Utučeni Jakirović: "Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Još nisam vidio što se dogodilo" divider

Upravo je njegov sjajni pogodak donio dašak nade Dinamu da može utakmicu odvesti u produžetke i izboriti plasman u Europsku ligu, no Sparta je nekoliko minuta prije kraja zabila četvrti pogodak za veliku pobjedu:

"Moj gol na kraju ispada nebitan, možda je u jednom trenutku bio bitan, ali ako ne možemo zadržati koncentraciju, onda ne mogu reći ništa drugo nego - loše", zaključio je mlada Dinamova desetka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider