Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
plan b

Rijeka dovela novo pojačanje u obrani

Rijeka je dovela još jednog stopera, iskusnog Šibenčanina Antu Kulušića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što je navijače zatekla loša vijest o neuspjelom transferu Nikice Jelavića, Rijeka je potvrdila dolazak novog braniča, Antu Kulušića. Iskusni 31-godišnji Šibenčanin na Rujevicu stiže iz turske lige u kojoj je proveo posljednjih osam godina igrajući većinom za klub iz Ankare Gençlerbirliği. Potpisao je ugovor do kraja sezone uz mogućnost produljenja suradnje na dvije godine.

''Zadovoljan sam što sam došao u Rijeku. Već smo nekoliko puta bili u kontaktu, sada smo realizirali transfer. Nadam se da ću dati maksimum i pomoći ekipi u osvajanju naslova'', rekao je Ante Kulušić na predstavljanju.

Kulušić se vratio u Hrvatsku prvenstveno zbog ozljede Darija Župarića koji je doveden iz Pescare kao zamjena za Mateja Mitrovića (Bešiktaš). No Župarić se odmah po dolasku ozlijedio i neće na njega moći računati Matjaž Kek u početku nastavka borbe za naslov s Dinamom.

''Htio sam se vratiti u Hrvatsku. U Tursku sam otišao prije osam godina tako da je ovaj povratak veliki izazov za mene'', zaključio je Ante Kulušić.

Kulušić će zaoštriti konkurenciju na stoperskim pozicijama na kojima su ostali praktički jedino Elez i Šopranac, a moguće je da u nastavku sezone izgura iz momčadi jednog od ove dvojice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider