Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šuška se

Abramovič je na koljenima, ali 30 godina mlađa Ukrajinka radi sve da ostane pri sebi

Roman Abramovič je navodno u vezi s 30 godina mlađom Ukrajinkom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogati Rus Roman Abramovič nalazi se u jako teškoj životnoj situaciji. Prije nekoliko dana je ostao bez Chelseaja, a engleska vlada mu je blokirala svu imovinu.

Abramovič je na mukama jer bi mogao ostati bez svega zbog svoje povezanosti s Vladimirom Putinom, koji je napao Ukrajinu, a taj rat traje već tjednima.

gol expired Abramovič na izlaznim vratima: Evo tko su potencijalni vlasnici Chelseaja, ima poznatih imena divider

U međuvremenu je Abramovič viđen u Izraelu, gdje je čekao avion za Moskvu. Snimili su ga u zračnoj luci u Tel Avivu, neobrijanog i zabrinutog, sakrivenog pod maskom i s nosom u pametnom telefonu kao da panično planira svoj sljedeći korak. Strani mediji pišu kako je čekao let za Istanbul, a pretpostavljalo se da će nakon toga u Moskvu.

gol expired Još jedan udar za Ruse i Bjeloruse: Na sastanku u Beogradu izbačeni iz Dijamantne lige divider

Otkrivena njegova veza s Ukrajinkom

Dok traju brojni problemi, on utjehu pronalazi u mladoj Ukrajinki. Aleksandra Korendjuk je 25-godišnja glumica koju povezuju s Abramovičem, a njihovu vezu u javnosti je pustila ruska novinarka Božena Rinska samo četiri mjeseca prije Putinova napada na Ukrajinu.

''Nova djevojka Romana Abramoviča je vrlo zanimljiva. Početkom godine su krenule glasine da je srce oligarha osvojila Aleksandra Korendjuk. O njoj ne znamo puno, ali znamo da se bavi glazbom, a također se okušala i kao glumica. Glumila je hostesu u dvije epizode moskovske serije'', objavila je ruska novinarka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider