FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav meč!

VIDEO Nikad ne otpisujte srce Dana Hookera: Novozelanđanin u borbi godine izborio novi napad na TOP 10 lake kategorije

Dan Hooker u sjajnom meču pobjedio je Jalina Turnera podijeljenom sudačkom odlukom na UFC-u 290.

Sjajnu borbu odradili su Dan Hooker i Jalin Turner, originalno su se trebali boriti prije četiri mjeseca, ali sad više nikome nije žao što su morali čekati UFC 290 Volkanovski - Rodriguez.

Na koncu je tijesnu pobjedu na sudačkim karticama podijeljenom odlukom odnio novozelandski borac. Borci iz TOP-a 15 lake kategorije UFC-a odradili su taktički vrlo zahtjevnu, a malu prednost poslije uvodnih pet minuta imao je Turner.

Isti je borac sredinom prve runde pogodio jedan sjajan high-kick i činilo se kako će završiti borbu u svoju korist, međutim nikad ne otpisujte srce Dana Hookera. Novozelanđanin je krajem druge runde uspio okrenuti cijeli meč u svoju korist s nekoliko direkata iz klinča te zamalo uspio završiti borbu gušenjem na podu, međutim Turnera je spasio gong.

U posljednjoj rundi Turner jednostavno više nije imao „benzina“, a ono Hookerovo srce o kojem smo pisali gore ponovo je zakucalo jače i na volju uzelo posljednju rundu i tijesnu pobjedu. To mu je bila druga uzastopna pobjeda i koja će mu ponovo otškrinuti vrata topa 10 lake kategorije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider