FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nedjelja u 22.30

UFC Zagreb na Novoj TV: Spektakl već na vaganju, ring djevojke i 'nabrijani' borci!

Sve je spremno za UFC Fight Night u Zagrebu - borilački spektakl koji se godinama očekivao!

Zagreb je domaćin velikom spektaklu. UFC Zagreb večeras od 22.30 gledajte na Novoj TV koja vam donosi ovu borilačku poslasticu iz Arene.

U glavnoj borbi UFC Zagreba nastupit će brazilska superzvijezda i bivši UFC prvak, Junior dos Santos i trenutačno četvrti teškaš svijeta Amerikanac Ben Rothwell. U velikom spektaklu, borit će se i dvojica naših boraca: Igor Pokrajac i Filip Pejić.

Kada samo na vaganje boraca pristigne gotovo 1000 ljudi, onda je jasno o kakvom se svjetskom događaju radi. A Zagreb je samo jedna od tri europske stanice UFC spektakl u ovoj sezoni. Za brojne ljubitelje slobodne borbe diljem regije,sutrašnji događaj prava je privilegija.

''Za ovaj događaj kapacitet dvorane je 14 tisuća sjedećih mjesta, a ostalo je još svega nekoliko stotina ulaznica. Vjerujem da će se i one prodati nakon ovog fantastičnog prijema na vaganju. Zagreb nas je oduševio domaćinstvom'', rekao je James Elliott, dopresjednik UFC-a.

Očekivano, dvorana je proključala kada se pred obožavateljima pojavio Junior dos Santos. Brazilsku superzvijezdu, učenika legendarnog Minotaura, u nedjelju očekuje super težak okršaj s Benom Rothwellom. Amerikanac je četvrti teškaš svijeta, Dos Santos peti i obojica će tražiti pobjedu koja bi im mogla donijeti borbu za naslov prvaka.

U kavez će sutra i Igor Pokrajac. Naš prekaljeni borac borio se diljem svijeta, a sada je konačno dočekao UFC meč u svom gradu.

''Ja sam odradio 12 borbi u UFC-u, 90 posto tih borbi odradio sam u nečijem gradu, u nečijoj zemlji. Evo imam ja prigodu pred svojom publikom. Bilo je puno ljudi na vaganju, hvala svima. Ima će pravi spektakl sutra, šest sati vrhunskih borbi, a ja ću dati sve od sebe, bit ću onaj stari, napadač i tražit ću pobjedu od prve minute'', rekao je Poki.

Kao borac s dvadesetogodišnjim iskustvom, najbolje može posvjedočiti što zapravo predstavlja UFC-ov dolazak u Zagreb.

"Nismo mogli zamisliti dolazak ni K-1, ni Gloryja i svih tih velikih evenata koji su bili u Areni. Evo, napokon je došao i UFC!''

Pokrajac će se boriti protiv Poljaka Blachovisza, a također protiv Poljaka Damian Stasiaka borit će se i domaći dečko Filip Pejić.

Bilo je jako vruće već na odmjeravanju.

"A vidjeli ste. Ja sam uvijek takav, ja sam "Nitro". Kad ga sutra ispalim u kavezu, to će biti još vruće'', rekao je Pejić.

U nedjelju nas očekuje nastup Gabriala Gonzage protiv Amerikanca Lewisa, ali i jedan ženski okršaj.

Spektakl pogledajte u programu Nove TV večeras od 22 i 30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider