FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što mogu oni

Hrvat s najviše nastupa u UFC-u komentirao spot Ban Teama: "Oni su rock, ja sam za istarske festivale"

Sve o akciji na spektakularnom UFC-u 280 i borbi Oliveire i Makhacheva za pojas u lakoj kategoriji saznajte u novom Lucky Punchu.

U novoj epizodi najboljeg hrvatskog MMA magazina, Lucky Puncha, uz sve potrebne informacije o UFC-u 280 u Abu Dhabiju mogli ste pogledati spot snimljen u jednoj od najboljih hrvatskih dvorana za slobodnu borbu.

Glazbeni broj koji je snimio Ban Team iz Zagreba uopće nije loš, a pohvalu su dobili i od analitčarskog dvojca Nove TV Zelga Galešića i Igora Pokrajca, nekoć također talentiranog izvođača i Hrvata s 13 UFC borbi, najviše u najpoznatijoj promociji slobodne borbe.

Ban je glazbeni broj jedan hrvatske MMA scene?

"Ban je bio glazbeni agent, njegova kći je sjajna glazbenica, čovjek sjajno svira gitaru, pjeva…“, objasnio je Zelg Galešić pa prepustio riječ Pokrajcu, koji je svojedobno objavio glazbeni spot.

"Ban je rock'n'roll, a ja sam ipak pop, jazz-funk i to. Ja sam više za istarske festivale, opatijsku šansonu i tako to“, skroman je Pokrajac.

"Ja nisam snimio spot, ali sam glumio u jednom. Bili su moji dečki iz Trojana u spotu 2 Cellosa za njihovu stvar „Eye of the tiger“,“ otkrio je Zelg.

Pogledajte ovaj prilog i saznajte sve o nadolazećem UFC-u 280 u novoj epizodi Lucky Puncha:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider