FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
imao pobjedu u rukama, ali...

Konačni pad Badr Harija: Nakon novog odustajanja usred borbe, je li ovo kraj legende kickboxinga?

Benjamin Adegbuyi nanio je poraz legendarnom kickboksaču, po mnogima najvećem svih vremena - Badr Hariju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nizozemskom Rotterdamu održan je Gloryjev kickboxing event na kojem smo vidjeli legendu ovog sporta Badr Harija, ali i našeg Antonija Plazibata. 

Hrvatski borac poražen je u polufinalu od Nordinea Mahieddinea nakon četiri sjajne runde, odnosno tri regularne i jedne "zlatne" nakon što su suci nakon tri procijenili da je susret okončan remijem. Nažalost, Plazibat nije uspio slaviti i otići u finale. 

U glavnoj borbi večeri ovog kickboxing eventa vidjeli smo poraz po mnogima najvećeg borca ovog sporta - Badr Harija. Njega je nokautomu trećoj rundi porazio Benjamin Adegbuyiji, rumunjski kickboksač koji se vratio iz ponora i okrenuo meč u svoju korist.

Badr Hari je imao Adegbuyija na konopcima na samom kraju druge runde, no Rumunj je preživio. Bio je u nokdaunu, ostalo je još 20-ak sekundi, no Marokanac nije uspio dovršiti posao. 

UFC Fight Night: Thompson vs Neal Posljednji UFC-ov event godine donio niz neočekivanih raspleta: Wonderboy deklasirao neporaženog Neala divider

Na startu treće runde Adegbuyi je uzdrmao Harija jednim krošeom, a onda je svim silama nasrnuo. Nakon što je sudac odbrojao prvi nokdaun, Marokanac se pridigao, no novi middle kick udarac u rebra ga je posložio na tlo te se više nije pridizao. 

Badr Hari je doslovno odustao, no nije u potpunosti jasno koji je glavni razlog. Iz nosa je jako krvario, ali teško nam je povjerovati da je legenda kickboxinga odustala zbog slomljenog nosa od ove borbe. 

Na pragu 37. godine, čini se da bu najbolji dani Badr Harija prošli. Ovo je bio njegov treći uzastopni poraz, a posljednju pobjedu pamti još iz 2015. godine. 

Podsjetimo, godinu kasnije je suspendiran na dvije godine zbog korištenja dopinga, a u ring se vratio 2018. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider