FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kaos i nakon spektakla

Stotine ispratile Badra Harija u bolnicu, Verhoeven divljao na presici i tražio fizički obračun s novinarom

Spektakularna večer u Arnhemu koju je organizirao Glory nije završila prema očekivanjima fanova borilačkih sportova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Badr Hari nije uspio ni iz drugog pokušaja pobijediti kralja kick-boksa Rica Verhoevena u dugoočekivanom revanšu na Gloryjevu spektaklu u Arnhemu. Kao i u prvoj borbi prije tri godine Badr Hari se ozlijedio i bio primoran predati meč, ovoga puta u trećoj rundi.

gol expired Plazibat spektakularnom izvedbom upisao pobjedu i izborio mjesto među pet najboljih na svijetu! divider

Hari je zaradio frakturu stopala pri pokušaju kružnog udarca, a nakon toga je pao na tlo i nije više mogao ustati. Podsjetimo, prije tri godine Hari je u jednom klinču s Verhoevenom zaradio frakturu ruke u drugoj rundi, zbog čega je također morao odustati.

Marokanac je nogometni stadion u Arnhemu, koji je na vrhuncu večeri imao 31 tisuću fanova, napustio na transportnom bolničkom krevetu, na kojem je unesen u kola hitne pomoći i prevezen u bolnicu.

Stotine fanova čekale su njegov izlazak sa stadiona te ga uz skandiranje ispratile u bolnicu.

Istovremeno je konferenciju za novinare odrađivao kralj kick-boksa Rico Verhoeven, koji je po osmi put u svojoj karijeri obranio tu titulu. Verhoeven je prvak od 2014. godine, a na presici je izgubio živce nakon što mu je jedna osoba dobacila "fu** you" (je** se), nakon čega se podigao sa stolca, lupio šakama po stolu i poručio mu "dođi ovamo".

gol expired Kakva scena: Popularni glumac spašavao sina boksačke legende od podivljalih navijača divider

Njegov menadžer morao ga je smirivati, a zaštitari su udaljili osobu koja mu je dobacila s presice.

Cijela konferencija za novinare bila je vrlo burna, s obzirom na to da nitko nije davao nimalo kredita Verhoevenu. Naime, teorija većine je da bi Badr Hari nokautirao Nizozemca u nadolazećim minutama te da on nije zaslužio obraniti tu titulu.

Spomenimo i da je meč dvojice najvećih kick-boksača današnjice u Nizozemskoj izravno pratilo više od tri i pol milijuna fanova.

NICO VERHOEVEN LUDUJE NA PRESICI

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider