FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Super Samoan"

Povratak jednog od najvećih udarača svih vremena - Mark Hunt

UFC Fight Night 136 predvodit će dvojica legendarnih boraca na zalazu svojih karijera - Oleksij Olinik (41) i Mark Hunt (44).

Mark Hunt (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

U UFC-ov oktogon opet se vraća jedan od najvećih udarača svih vremena, vršnjak našeg Mirka Filipovića - Novozelanđanin Mark Hunt.

Glavni program UFC Fight Nighta 136 moći ćete u subotu pratiti UŽIVO na našem portalu GOL.hr u 20 sati i u ponoć u snimci na Novoj TV.

Nastupit će na povijesnoj priredbi: prvoj u Rusiji u UFC-ovoj povijesti. A Mark Hunt ide na - Alekseja Olejnika.

"Ja uvijek vjerujem u svoje sposobnosti i svoju snagu. Želim još jednu titulu. Ovaj čovjek je samo još jedan na mom putu. I ja ću ga srediti. Nokautirat ću. Izudarat ću ga i on će zaspati. To je samo pitanje trenutka", kaže Hunt.

Međutim, Aleksej Olejnik zna kako se zaustavljaju veliki udarači. Uostalom, prije pet godina pobijedio je upravo Mirka Filipovića!

Jer Olejnik je klasični majstor greplinga. Može li ugušiti i Marka Hunta, doznat ćemo u subotu navečer.

"Želim pokazati svijetu što sve može moja tehnika. Želim pokazati da bez obzira na to protiv koga se borim, mogu pobijediti prekidom. Pa čak i tako opasnog borca kao što je Mark Hant", kaže Olejnik.

Izravan prijenos je na Gol.hr-u u subotu u 20 sati, a na Novoj TV u ponoć.

Ukupno četiri borbe u Moskvi, kao najava - sjajne jeseni. Jer vrlo brzo nakon toga, već 6. listopada, slijedi - spektakl nad spektaklima: Conor McGregor protiv Habiba Nurmagomedova u Las Vegasu. Prije toga, vidimo se u subotu navečer u Moskvi.

UFC Fight Night 136, glavni program:

Mark Hunt - Oleksij Olinik (teška)

Jan Blachowicz - Nikita Krilov (poluteška)

Andrei Arlovski - Shamil Abdurakhimov (teška)

Aleksej Kunčenko - Thiago Alves (velter)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider