FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
adesanya, rakić, Yan, Nunes...

Novi Lucky Punch: Prognoze i analize ludog UFC spektakla, razgovor s atraktivnom Julijom i Top 5 borbi svih vremena

U novom Lucky Punchu detaljno smo najavili spektakularni UFC 259 s čak tri borbe za naslov prvaka.

Ove nedjelje od 4 ujutro čeka nas novi prijenos borilačkog spektakla iz Las Vegasa. UFC 259 uživo možete pratiti na gol.hr-u, a snimku u večernjem terminu pogledajte na Novoj TV. Ovaj nam spektakl donosi čak tri borbe za pojas, a detaljnu najavu svih mečeva donosi vam prvi od dva ovomjesečna Lucky Puncha.

U emisiji na vrhu članka pogledajte sve o borbi Israela Adesanyje, prvaka srednje kategorije koji napada pojas u poluteškoj kojeg je napustio Jon Jones, a trenutno ga drži Jan Blachowicz. Lucky Punch trojac - Boban, Galešić i Pokrajac – osim detaljne analize glavne borbe najavio je i ostala četiri fenomenalna para.

Petr Yan konačno će po prvi puta braniti svoj pojas UFC-ove bantam kategorije. S druge strane oktagona stajat će Aljamain Sterling. Prvakinja ženske pero i bantam kategorije Amanda Nunes, brani pojas pero divizije protiv Megan Anderson.

Sve zanima što može Aleksandar Rakić protiv Thiaga Santosa, a možemo čuti što o tome misle naši komentatori, ali i sam borac srpskih korijena.

Tu su i prognoze borbi te najbolji koeficijenti za UFC 259 koje možete pronaći u kladionicama.

Može li ovim potezima Poljak zaustaviti Adesanyju?

U MMA školi Zelg Galešić je demonstrirao što bi Poljak Blachowicz mogao raditi u borbi da neutralizira kreativnog i nepobjedivog Adesanyju.

U Lucky Punchu pogledajte i razgovor s jednom od najtalentiranijih borkinja iz regije, atraktivnom Julijom Pajić.

Top 5 borbi svih vremena

Za kraj smo vam pripremili pet najboljih borbi svih vremena što se tiče domaće i regionalne scene. Uživajte u još jednom izdanju Lucky Puncha i zagrijte se za bogati program UFC 259 spektakla!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider