FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Loša vijest

Ništa od velike borbe: Još jedan pad na vagi, hrabri Irac ponudio se da uskoči

Službena odluka neko vrijeme se čekala, a Stephen Thompson na kraju je odbio boriti se protiv Pereire, što mu dozvoljavaju pravila.

Michel Pereira (Foto: Afp)

Priredba UFC 291 ostala je bez jedne od najiščekivanijih borbi. Stephen Thompson i Michel Pereira ipak se neće obračunati večeras u Salt Lake Cityju.

Razlog je Pereirino prekoračenje dozvoljene mase. Brazilac je težio 1,36 kg iznad gornje granice velter kategorije.

Službena odluka neko vrijeme se čekala, a Stephen Thompson na kraju je odbio boriti se protiv Pereire, što mu dozvoljavaju pravila.

Poirier vs. Gaethje VIDEO Justin Gaethje najopakiji je tip UFC-a: Nokautom godine ugasio Poiriera divider

Michela Pereire očito nije bio dovoljno discipliniran. Demolidoru je ovo drugi pad na vagi otkako je 2019. došao u UFC. Naime, Pereira je uoči meča s Tristanom Conellyjom bio 0,45 kg iznad gornje granice velter kategorije.

Nedugo nakon što je meč otkazan, UFC-ov velteraš Ian Garry ponudio se uskočiti umjesto Pereire, no teško da će to biti prihvaćeno.

Na glavni program uskočila je borba Derricka Lewisa i Marcosa Rogerija Lima u teškoj kategoriji.

Delta Centar u Salt Lake Cityju dobio je čast ugostiti fenomenalan borilački program UFC 291 priredbe, koji se održava u noći sa subote 29. srpnja na nedjelju 30. srpnja (glavni program u 4 sata ujutro), s izravnim prijenosom na gol.hru i sa snimkom na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider