FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
koljeno i kraj

VIDEO Pogledajte kako je Cro Cop ekspresno riješio gorostasa Baruta!

Mirko ''Cro Cop'' Filipović je u Japanu pobijedio i gorostasa Baruta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napomena: Zbog ograničenih prava prikazivanja video mogu gledati posjetitelji s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju.

Hrvatski borac Mirko Filipović je pojasa prvaka Rizin organizacije. Nakon što je u četvrtak pobijedio King MoaCro Cop je u prvom polufinalnom meču svladao Estonca Baruta i plasirao se u finale Rizin World Grand- Prixa gdje je nokautirao i Aliakbarija.

U polufinalu je Mirko slavio nakon udarca koljenom, vjerojatno u jetru, nakon čega je Baruto pao i nije se više dizao. Jednim ground and pound udarcem Mirko je krenuo na Estonca koji se zgrčio na podu i u tom je trenutku sudac prekinuo borbu.

Meč je otvoren tako da je Baruto uhvatio Cro Copa u klinč u kutu ringa. Malo po malo Mirko je podizao desnu ruku estonskog borca i onda mu zadao završni udarac u jetru. Baruto se sam odmaknuo, primio za bolno mjesto i samo se srušio na drugoj strani ringa.

Barutu je to prvi poraz u MMA-u nakon što je svoju karijeru otvorio s tri pobjede.

Na sličan je način Cro Cop slavio i protiv Boba Sappa 2003. godine u ovoj istoj Areni u Saitami. Tada je američki gorostas od 150 kilograma također pao nekoliko sekundi nakon što je Mirkov udarac nogom (potkoljenicom) odsjeo na predjelu njegove jetre.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider