FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kao i ostali borci

UFC prvak iznio teške optužbe: ''Fedor i Cro Cop su bili uspješni zbog steroida''

UFC borac Michael Bisping optužio je Fedora Emalianenka da je u Japanu koristio steroide, kao i ostali borci iz Pridea među kojima je i naš Mirko Filipović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fedor je nedavno poražen na Bellatorovom eventu od Matta Mitrionea, koji ga je brutalno nokautirao i nanio mu tek peti poraz u MMA karijeri. Odmah nakon toga počela su se postavljati pitanja što se događa s legendarnim borcem.

UFC prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping ima svoju teoriju. On tvrdi da su za sve krivi steroidi, odnosno nedostatak istih.

''Ne vjerujem da je razlog nedostatak kvalitete ili tehnike. Razlog je vrlo jednostavan. To su steroidi. Dosta mi je biti lik koji uvijek tupi isto, no to je razlog zbog kojeg su borci koji su dolazili iz Pridea toliko gubili. Znam od ljudi koji su bili tamo, ovo je informacija iz druge ruke, da su tamo poticali borce da uzimaju steroide jer su htjeli da borci izgledaju na određeni način. Nije bilo testiranja i htjeli su da uzimaju steroide kako bi bili privlačniji publici'', rekao je Bisping u jednom od posljednjih intervjua, a prenosi Fightsite.

U nastavku je prozvao još neka imena poput Wanderleija Silve i našeg Mirka Filipovića

"Smatram, odnosno vjerujem da svi znakovi upućuju na to da je Fedor upotrebljavao steroide u Japanu. Čak je isti slučaj bio i s Mirkom Cro Copom. Mnogo boraca je tu…Wanderlei je imao nešto uspjeha po dolasku u Ameriku, ali su svi znali da je bio na steroidima. Ovaj vikend se borio protiv Chaela Sonnena i vidjeli ste ga na vaganju. To je potpuno drugačiji borac. Nestali su mišići s njega, potpuno je fizički izgledao drugačije. Da zaključim, Fedor je u prošlosti bio odličan borac, pružao je sjajne i vrlo zanimljive mečeve i pobjeđivao je. Ali je bio na steroidima, baš kao i njegovi protivnici", zaključio je Bisping.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider