FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
blokbaster prije mirovine

Jon Jones potvrdio: "Kad prebijem Miočića, više nemam što dokazati, ali ostao bih pod jednim uvjetom"

Jon Jones potvrdio je kako će mu borba protiv Stipe Miočića biti posljednja u karijeri, ali odgodio bi borilačku mirovinu odluči li se bivši teškaški prvak Francis Ngannou na iznenadan povratak u UFC.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto: Profimedia)

Dok čekamo svibanjski šlager i borbu Aljamaina Sterlinga i Henryja Cejuda na UFC-u 288, koji je u prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, stižu sviježe vijesti o potencijalnoj borbi godine i okršaju Jona Jonesa i Stipe Miočića.

Henry Cejudo Lucky Punch: Okršaj sjajnih hrvača za pojas, prva Hrvatica u UFC-u i novi ruski stroj divider

Mnogima najveći MMA borac svih vremena, Jon Jones, potvrdio je kako bi mu moguća prva obrana teškaškog pojasa u UFC-u, odnosno borba protiv Stipe Miočića mogla biti posljednja u karijeri. No, postoji mogućnost za još jednu odluči li se nekim čudom bivši prvak Francis Ngannou vratiti u oktogon najpoznatije svjetske promocije slobodne borbe.

Stipe je sljedeći

Poslije blic osvajanja naslova u kraljevskoj kategoriji na UFC-u 285 protiv Ciryla Ganea u ožujku Jones je više puta potvrdio – Miočić je sljedeći.

Henry Cejudo VIDEO Nakon tri godine pauze vraća se dvostruki UFC prvak: Čeka nas spektakl divider

UFC-ov predsjednik Dana Whyte planira taj blockbuster za legendarni njujorški Madison Square Garden kasnije ove godine. Pobijedi li Stipu, Jones tvrdi kako bi to bilo dovoljno za cementiranje njegove ostavštine zauvijek…

"Imam osjećaj kako će mi to biti dovoljno", otvorio se Jones za australski Fox Sports: "Doista smatram kako kad dobijem Stipu više nemam što dokazati. Dugo sam već u ovom sportu, borac sam u godinama, star čovjek…"

"Probleme mi stvaraju sitne ozljede i zapravo samo želim biti na raspolaganju svojoj obitelji i djeci. Želim se igrati s djecom, imati zdravu glavu na ramenima i zglobove koji rade. Stoga, da, kraj moje karijere se bliži."

Francis Ngannou Francis Ngannou i dalje nema poslodavce, u javnost izlaze informacije o njegovim suludim zahtjevima divider

Vratio bi se u slučaju Ngannouova povratka u UFC

Ipak, nije odlučio definitivno zalupiti vrata ideji da još jednom poslije Stipe prođe kroz ona oktogonska. Na pitanje postoji li ipak borba koja bi ga natjerala da dvaput razmisli kaže kako bi to bio slučaj odluči li se Francis Ngannou na iznenadan povratak u UFC. Kamerunski teškaš trenutačno je slobodan agent i pregovara s drugim promocijama.

"Vjerujem da bi borba protiv Francisa bila vrijedna toga", objasnio je Jones. "Ta borba porušila bi sve rekorde gledanosti i zato bi mi se isplatilo. Francis je bivši prvak, prilično je popularan u SAD-u i diljem svijeta. Ta bi borba uprihodila gomilu novca i zbog toga bih bio voljan vratiti se."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider