FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izvukao se nekako

Izvukli mu prastaru fotku: Pogledajte kako je hrvatski borac uzvratio kontrom u studiju

Večeras pogledajte novo izdanje emisije Lucky Punch. Bilo je i smijeha…

Uoči nedjeljnog spektakla u Las Vegasu na kojem se treći put bore Stipe Miočić i Daniel Cormier, a koji uživo možete pratiti na GOL.hr-u od 4 sata ujutro, Vlado Boban pripremio je novo izdanje emisije Lucky Punch.

Emisija je posvećena UFC 252 spektaklu, a možete pogledati detaljnu analizu onoga što nas čeka u meču između Miočića i Cormiera, od simulacija u MMA školi i objašnjenja Cormierovih guranja prstiju u Stipine oči do raznih trikova kojima će se ovaj put služiti oba borca.

Tko će biti pobjednik povijesne UFC trilogije?

Ukupno glasova:

Uz standardnog sukomentatora Zelga Galešića u studio je ovaj put stigao i ponajbolji hrvatski kick-boksač Mladen Kujundžić koji je prije četiri godine odradio i pripreme kod Cro Copa, gdje je sparirao sa Stipom Miočićem.

''Iskreno jako teške udarce ima, to nikada nisam u životu osjetio. Ali odlikuje ga najviše njegova glava. Ima glavu i odlučnost'', rekao je o tom susretu.

Mladena uskoro u Moldaviji čeka turnir, o čemu ćemo također više čuti u emisiji iz koje zasad izdvajamo trenutak u kojem su se Vlado Boban i Zelg Galešić pokušali obračunati s borcem iz Rijeke, no uspio se nekako iščupati od napada Lucky Punch dvojca.

Izvukli su mu fotografiju s Pokrajcem staru 15-ak godina, Kujundžić je bio na konopcima, ali onda je sijevnula kontra.

Tu scenu pogledajte u priloženom videu, a cijelu emisiju Lucky Punch gledajte večeras od 20:30 samo na GOL.hr-u!

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider