FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVE SE ISPLATILO

Svjetska prvakinja otvorila dušu nakon spektakularnog osvajanja titule u dresu Dražena Petrovića

Karijera Ivane Habazin ponovno je na jednom visokom stupnju, nakon što je po treći put došla do titule prvakinje svijeta.

Ivana Habazin (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Vjerujemo kako je Ivani Habazin, od sve tri titule prvakinje svijeta koja je u posljednjih desetak godina osvojila, ona do koje je u subotu došla u Ciboni svakako najdraža.

Sve je organizirala sama, prošla je kroz puno prepreka, kako je sama rekla, zadužila se 80 tisuća eura, ali sve se na kraju isplatilo.

Četvrti svjetski pojas u karijeri

Ivana je osvojila WBC i privremeni WBA pojas velter kategorije. Njih je pridružila ranije osvojenim titulama. 2014. došla je do IBF titule velter kategorije, a četiri godine kasnije uzela je IBO pojas. 

Zanimljivo, Ivana je do ringa došla u originalnom reprezentativnom dresu Dražena Petrovića.

Pred njom su ponovno još veći mečevi, ali prije toga će uživati u svojim pojasevima, a njena objava na Facebooku govori u prilog tome.

"Što više gledam u ovu sliku to više ne mogu vjerovati. 14 godina rada, odricanja, discipline, žrtve, patnje, urodile su plodom osvajanja četiri svjetska pojasa. To je Božje čudo. Hvala Mu! Hvala svima na porukama podrške, svima koji su vjerovali i vjeruju u mene. Bez Boga ne mogu učiniti ništa, s Bogom mogu učiniti sve, a upravo to se pokazlo i u ovom meču", napisala je Ivana uz fotografiju.

Ona je veliki dokaz kako je sve moguće kad u to uložiš dovoljno vremena, volje, ali i vjere u sebe. Riskirala je puno, dobila je još više, a čini se da one prave nagrade tek u bližoj budućnosti dolaze.

Uostalom, Ivani je tek 34 godine, mnogi bi rekli da je tek ušla u najbolje boksačke godine.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider