FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MMA škola

Erceg je munjevito brz i stabilan, ali ima i Pantoja svoje adute: Evo što kaže naš prekaljeni Igor Pokrajac

Pogledajte analizu glavne borbe večeri UFC-a 301 našeg Igora Pokrajca u novoj epizodi MMA škole.

Ovaj vikend pred nama je sjajni UFC 301 u Brazilu s australskim Hrvatom Steveom Ercegom i Alexandreom Pantojom u naslovnim ulogama.

Priredbu iz Rio de Janeira možete pratiti u nedjelju od četiri ujutro u direktnom prijenosu na gol.hr-u i u odgođenoj snimci isti dan na Novoj TV u večernjim satima.


Erceg je dobio iznenadnu priliku za napad na pojas u muha kategoriji, 29-godišnji Australac je u kratkom roku zaredao tri pobjede pod okriljem UFC-a i Dana White ga je gurnuo ''preko reda'' kao 10. izazivača.

Jon Jones i Stipe Miočić Jones izbjegava Miočića? Objavom na Twitteru otkrio s kime se želi boriti divider

Osim Ercegovog napada na titulu, UFC se odlučio iz mirovine vratiti Josea Alda, jednog od najvećih boraca svih vremena. Aldo se nakon dvije godine vraća u oktogon u sunaslovnoj borbi večeri, a pred njim će stajati 12. rangirani u bantam kategoriji Jonathan Martinez.

Ekipa iz Lucky puncha predvođena asevima hrvatskog MMA studiozno je analizirala nadolazeći spektakl u Brazilu, a u MMA školi naš Igor Pokrajac se dotaknuo prednosti Ercega i Pantoje.

''Oni koju su pratili, Steve Erceg se stalno kreće. Pantoja je dosta stacionaran, ne kreće se toliko. Erceg se stalno kreće i ima jedan od najpreciznijih udaraca u kategoriji. Ima 77 % obrane od rušenja, ali preciznost je nevjerojatna'', započeo je naš prekaljeni MMA borac pa dodao:

Za razliku od drugih, Erceg ne propada

''Druga stvar kod Ercega, kad baci desni direkt, uvijek ga brzo vraća i ostaje na nogama, za razliku od drugih boraca koji propadaju. Tu je njegova najveća snaga, stalno je stabilan i stalno se kreće'', nahvalio je australskog borca hrvatskih korijena pa se osvrnuo na Pantoju:

Patrick Beverley VIDEO Zločesti dečko NBA lige opet ludovao: Gađao navijača, a zatim odbrusio novinarki zbog bizarnog razloga divider

''Pantoja stalno ide prema naprijed sa svojim krošeima i pokušava doći do rušenja. Kada je na podu, ide na završnicu s gušenjem. Ima razorne low kickove i uvijek ide na single leg. Često iz single lega se prebacuje gore ili ide na rušenje preko noge, ali najčešće gura kukove unutra.''

''Na parteru je druga priča, blokira protivnicima tijelo da se ne mogu okrenuti i često napada leđa. Jako pametno radi Pantoja, jedino dopušta protivniku da ide na drugu stranu i da da leđa. Čim je na leđima, zaključava noge i pokušava doći do gušenja'', zaključio je analizu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider