FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"oduzet će mu pojas"

Cormier krenuo s prljavom taktikom: "Ako Stipe neće, Ngannou i ja ćemo se boriti za naslov"

Daniel Cormier želi što prije u oktogon i Stipe Miočić nije više jedini s kim se želi boriti.

Miočić - Cormier

Daniel Cormier započeo je s prljavom taktikom lobiranja prema UFC-u da oduzme titulu prvaka Stipi Miočiću i oslobodi pojas. Nakon što je s tom taktikom pokušao znatno manje utjecajni Francis Ngannou, sada je u tom smjeru krenuo i bivši prvak teške kategorije koji je prošlog ljeta izgubio pojas prvaka u revanšu protiv Miočića.

Daniel Cormier u čudu gleda Cormier objasnio reakciju koja je postala viralni hit: "Nemoguća snaga. Zbog njega suci dobivaju srčani udar" divider

Ekspresna pobjeda i brutalni nokaut koji je Francis Ngannou isporučio minulog vikenda protiv Jairzinha Rozenstruika sjeli su Cormieru ko budali šamar. Ngannou je dodatno potvrdio svoju kandidaturu da je prvi na listi čekanja za meč za titulu, a trilogija Miočića i Cormiera neće se dogoditi do jeseni. Barem je tako rekao aktualni prvak.

Stoga je Cormier odlučio izvršiti dodatni pritisak na Miočića i UFC.

"Ako se Stipe neće boriti, Francis Ngannou je zaslužio priliku boriti se za naslov prvaka. Ako će se netko boriti s Ngannouom za naslov prvaka, onda ću to biti ja", kazao je Cormier, pa negirao svoju izjavu iz prošlosti, kada je bio prvak poluteške kategorije, kada je rekao da nema namjeru ulaziti u oktogon s tom zvijeri.

Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua Internet "gori": Urnebesna reakcija Miočićeva rivala nakon brutalnog nokauta Francisa Ngannoua divider

"Bit ću iskren s vam. Poštujem Francisa Ngannoua, ali ja se ne bojim nikoga. Borit ću se s bilo kim i bilo gdje", rekao je Cormier i na kraju poručio Miočiću.

"Volio bih se boriti s Miočićem u trilogiji. Ali ako se on ne želi boriti, oduzet će mu pojas. Kao i Henry Cejudo, koji je predao svoj pojas muha-kategorije. Jednostavno je, ako si prvak, moraš se boriti. Ako nećeš, borit ćemo se Francis i ja", zaključio je Cormier u razgovoru s novinarima nakon UFC-a 249, a uoči novog eventa koji je na rasporedu već u srijedu.

gol expired Oglasio se Stipe Miočić i potvrdio borbu koja se dugo čeka: "To će se dogoditi i točka" divider

NGANNOU NOKAUTIRAO ROZENSTRUIKA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider