FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"to mu prolazi, ali..."

UFC-ov rekorder Curtis Blaydes je bolji hrvač od Stipe Miočića: "Ima tu Khabib igru"

Curtis Blaydes je trenutno jedan od najboljih hrvača, ako ne i najbolji u UFC-ovoj teškoj diviziji.

U novom izdanju MMA emisije Lucky Punch vidjeli smo zanimljiv komentar stručnog komentatora Nove TV za borilačke sportove Zelga Galešića koji smatra da je Curtis Blaydes bolji hrvač i grappler od našeg Stipe Miočića, UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Curtis Blaydes je u svom prošlom meču protiv Volkova imao 14 rušenja u meču što je teškaški rekord. Pitanje za našeg stručnog komentatora Zelga Galešića bilo je smatra li Blaydesa boljim hrvačem od Stipe Miočića, koji je u meču protiv Daniela Cormiera pokazao da se zna hrvati, ali i obraniti od pokušaja rušenja.

gol expired Kakav urnebes u Lucky Punchu: Biralo se pet najzgodnijih žena u svijetu MMA, Zelg se našao pod žestokom paljbom divider

"Blaydes je bolji hrvač, ali i boljim grapplerom. No to ne znači da bi on u meču s Miočićem to uspio ostvariti jer je Stipe fantastičan taktičar. Grappling je njegova najjača snaga s kojom igra tu neku Khabib igru sa svojim borcima što mu jako dobro uspjeva", smatra Galešić.

Meč Blaydesa i Derricka Lewisa trebao se održati noćas u Las Vegasu, ali je otkazan nakon što je upravo Curtis bio pozitivan na koronavirus. Cijeli event Nova TV i gol.hr u konačnici neće prenositi.

Ako ste propustili emisiju Lucky Punch istu možete pogledati u nastavku teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider