FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"znao je što slijedi"

Stipin izraz lica koji nikome nije promaknuo: "Bilo mi ga je žao. Bio sam tužan zbog njega"

Daniel Cormier, čovjek protiv kojeg je Stipe Miočić odradio jednu od najvećih trilogija u povijesti, nije mogao sakriti tugu zbog načina na koji je naš borac izgledao između rundi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daniel Cormier, bivši UFC prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji, bio je tužan zbog Stipe Miočića i načina na koji je izgubio meč protiv Francisa Ngannoua na UFC-u 260. 

Osim što nije dobro izgledao tijekom borbe, Cormier se posebno osvrnuo na pauzu između rundi, kada je naš borac djelovao kao da je već izgubio. 

Kako je to izgledalo iz njegovog kuta Cormier je otkrio u razgovoru s Arielom Helwanijem, najpoznatijim MMA novinarom.

gol expired Cormier riskira posao u UFC-u, White bi mogao poludjeti: "On jedini može riješiti problem zvan Ngannou" divider  

"Ono što mi je kao sportašu i komentatoru bilo jako teško je trenutak kad je Stipe bio u svom kutu između prve i druge runde. Rekli su mu što mora napraviti i kako mora podići svoju aktivnost, na što je on samo rekao 'znam'. No, bio je to tužan trenutak. Ja sam se osjećao tužno zbog njega jer sam osjetio kako je on shvatio da će to biti jako teško", rekao je DC i nastavio:

"Mi kao sportaši znamo kad će biti teško. Znam da je on prvak koji nikad neće odustati od izazova i uistinu je on tu drugu rundu pokušao biti aktivniji. Ali, mislim da je shvatio kako će ga podizanje aktivnost baciti u veće probleme, nakon svega što je doživio prvu rundu", kazao je DC pa zaključio;

"Bilo mi ga je teško gledati i bio sam tužan. Djelovao je obeshrabreno, nakon što je srušen te je izgubio prvu rundu. Osim toga, izgubio je udaračku bitku. U svim segmentima borbe u kojima je smatrao da ima prednost, u prvoj je rundi izgubio. Zbog toga je to bilo tako teško gledati", zaključio je DC svoj dojam.

gol expired UFC objavio liječničke suspenzije nakon spektakla u Las Vegasu: Stipe Miočić najgore prošao divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider