Košarka
SPORTOVI
Košarka
gaf na predstavljanju

Krenuo je "cirkus": Westbrookov urnebesni odgovor na pitanje o Durantu

S velikim se nestrpljenjem čeka All-Star utakmica te odnos bivših suigrača iz Oklahome City Thundera Russella Westbrooka i Kevina Duranta

U noći s nedjelje na ponedjeljak održava je najveći košarkaški šou na planeti - NBA All Star utakmica Istoka i Zapada. Jednom godišnje u istoj se dvorani nađu 24-orica najboljih košarkaša na svijetu i uz pregršt dobre zabave odmjere snagu. Tijekom ovakvih vikenda i najveći rivali na parketu postaju prijatelji, no ovogodišnji All-Star u New Orleansu nije taj slučaj.

Svi već znaju dobro poznatu priču da je Kevin Durant prošloga ljeta napustio Oklahoma City Thunder i otišao u redove najvećih rivala na Zapadu Golden State Warriorsa. Taj mu je potez jako zamjerio njegov očito bivši prijatelj Russell Westbrook, prije svega iz razloga što ga nije obavijestio o svojoj odluci, a potom i jer su zajedno lani imali u šaci tu istu momčad u finalu Zapada. Podsjetimo, OKC je prosuo vodstvo 3-1!

Velika koncentracija u New Orleansu odlazi upravo na odnos dvojice ponajboljih igrača u ligi, a taj odnos je nepostojeći. Obojica se uglavnom izbjegavaju, te čak ne odgovaraju na pitanja jedan od drugom. Upravo je to napravio Westbrook na pitanje novinara "kako će biti ponovno igrati u istoj momčadi s Durantom" (obojica su u momčadi Zapada).

"Čovječe, pratiš li Tjedan mode? Ja pratim. Stvarno ima dobrih stvari. Baš mu se jako veselim".

U noći sa subote na nedjelju održana su tradiocionalna natjecanja u tricama, zakucavanjima i vještinama, a tome su nazočili svi sudionici All-Star utakmice. Spiker u dvorani je lako moguće dobio otkaz nakon što je na razglas Kevina Duranta prozvao kao igrača Oklahome City Thundera! KD je ostao zbunjen, ali je ipak mahnuo u kameru.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se njih dvojica ponašati na parketu u nedjeljnoj utakmici. Puno će toga ovisiti o treneru Zapada Steveu Kerru, koji će odlučiti hoće li njih dvojicu uopće dovoditi u situaciju da ponovno budu suigrači. Prema nekim najavama postoji mogućnost da Kerr u petorku u jednom trenutku uvrsti Westbrooka i svu četvoricu igrača Warriorsa (Curry, Thompson, Green i Durant).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider