Košarka
SPORTOVI
Košarka
Povijesna utrka za MVP-a

Novi Triple-double: ''Kako ne uručiti MVP nagradu nekome poput njega''

U sedmom izdanju Triple-doublea glavna tema je jedna od najneizvjesnijih utrka za MVP-a lige u povijesti, a također se razgovara o usponu Bostona i novoj velikoj nadi NBA-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u šestom Triple-doubleu u gostima bio izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović, u novom izdanju govori se o prvom potencijalnom matchupu u doigravanju i to kroz prizmu žestoke utrke za MVP-a lige.

Nekoliko je kandidata za MVP-a lige, a voditelji Triple-doublea razgovaraju o dvojici igrača, Westbrooku i Hardenu, koji su ove sezone probili sve granice. Također se razgovara o njihovim momčadima za koje postoje vrlo izgledne šanse da se susretnu u prvoj rundi playoffa te koje su njihove prednosti i mane.

''Ono što se potencijalno može desiti je da ta završnica sezone ili prva runda doigravanja determinira tko će biti MVP lige i sada kako ne uručiti nagradu za MVP-a nekome tko ostvaruje triple-double učinak. Znamo da je Magic Johnson kad je priman u Kuću slavnih govorio da se sezona Oscara Robertsona neće više ponoviti. Russell Westbrook mu je dokazao da je bio u krivu što je velika stvar'', rekao je jedan od voditelja podcasta Danijel Lutz.

Jedna od tema novog podcasta je i uspon Boston Celticsa, koji su nakon šest godina barem privremeno zasjeli na vrh Istočne konferencije i koji će se do kraja regularnog dijela sezone boriti za tu poziciju. Koliko Bostonu znači Isaiah Thomas i koja je najveća razlika u odnosu na prošlu sezonu.

Sedmo izdanje Triple-doublea donosi i priču o novoj velikoj nadi NBA-a, a to je mladi šuter Phoenix Sunsa Devin Booker, koji je nedavno postao najmlađi igrač u povijesti i tek šesti igrač ikad koji je u jednoj utakmici zabio minimalno 70 koševa.

A kako bi izgledao potencijalni okršaj MVP kandidata Hardena i Westbrooka u doigravanju, što stoji iza Bostonovog uspjeha te što Bookera čini posebnim gledajte u novom podcastu Triple-double.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider