Košarka
SPORTOVI
Košarka
Irving ide prema lebronu?

Navijači Knicksa su na nogama: "Durant je kupio kuću u New Yorku. Zanimljiv tajming"

Kevin Durant neće igrati u prvoj utakmici finala NBA lige kod Toronto Raptorsa, no i usprkos tome je jedna od glavnih sportskih tema u SAD-u.

Kevin Durant (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novinar Ric Bucher otkrio je u emisiji The Herd vijest koja će probuditi nadu kod navijača New York Knicksa, nakon što su doživjeli veliko razočaranje na NBA Lotteryju, gdje su dobili tek treći pick na ovogodišnjem Draftu. Zion Williamson neće završiti u dresu Knicksa, ali bi zato mogao Kevin Durant!

"Kuća Kevina Duranta u Zaljevskom području San Francisca stavljena je na prodaju te je istovremeno on kupio kuću u New Yorku", objavio je spomenuti novinar, ali i nastavio.

"Da se razumijemo. I Steph Curry prodaje svoju kuću u Zaljevskom području, ali iz razloga jer se dvorana seli iz Oaklanda u San Francisco. Svima je već sada daleko putovati do dvorane u Oaklandu, a bit će im još i dalje od iduće sezone. To što igrači prodaju svoju kuću ne znači i da odlaze, ali je u cijeloj priči zanimljiv tajming Duranta za kupovinu kuće u New Yorku", otkrio je Bucher.

Ako Durant ostane, odlaze Thompson i / ili Green?

Podsjetimo, o odlasku Kevina Duranta iz Golden State Warriorsa govori se naveliko već mjesecima, te je njegov ostanak u momčadi sve manje izgledan. Prema kladionicama najviše izgleda za njegovo dovođenje imaju upravo spomenuti Knicksi, a nakon toga slijedi mogućnost ostanka u Warriorsima, što bi pak navelo Draymonda Greena i / ili Klaya Thompsona na odlazak.

Obojica su već izrazila želju da žele poboljšane ugovore, no dok su Durant i njegov ugovor u momčadi to se ne može dogoditi. Uprava Warriorsa će stoga morati birati hoće li ponuditi ugovor Durantu, pokušati ga zadržati i pritom riskirati odlazak Thompsona i / ili Greena, ili će se pak oprostiti od njega i vratiti se "izvornoj" momčadi koju je zavolio svijet košarke.

Podsjetimo i da Warriorsi u noći s četvrtka na petak kreću u peto uzastopno finale NBA lige, u kojem ih čekaju Toronto Raptorsi.

Irving odlazi u Netse ili Lakerse

Spomenimo i da je isti novinar u emisiji otkrio i da će Kyrie Irving gotovo sigurno napustiti Boston Celticse, te da su dvije destinacije za njegov odlazak Brooklyn Netsi i Los Angeles Lakersi.

Irving je odrastao u New Jerseyju, pa se odlazak u Brooklyn čini kao logična opcija. No, odlazak u Lakerse značio bi ujedinjavanje snaga s LeBronom Jamesom, s kojim je osvojio jedini dosadašnji naslov u karijeri, zahvaljujući "onom" šutu protiv Warriorsa.

Legenda Lakersa Kobe Bryant neće biti "ambasador" u pokušaju dovođenja Kyrieja u redove Jezerčana, ali je navodno savjetovao upravi kluba da krene po 27-godišnjeg razigravača, koji bi još 10-ak godina mogao biti vođa Lakersa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider