Košarka
SPORTOVI
Košarka
a bili su suigrači

Provocirao LeBrona i izazvao sukob: Isključen nakon dosad neviđene provokacije

LeBron James oprostio se od play-offa u prvoj rundi prvi put u karijeri, a protivnici su mu još natrljali soli na ranu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBron James je odigrao svoje u ovom play-offu. Prvi put u 15 play-off nastupa oprostio se od postsezone već u prvoj rundi - bolji od njega bili su Phoenix Sunsi s 4:2 u pobjedama.

Bila je to dosta tvrda serija koja je donijela pravu, čvrstu play-off košarku. Jedan od heroja pobjede Sunsa bio je Jae Crowder, vrijedni timski igrač koji nije štedio ni sebe ni Lakerse, ponajprije LeBrona Jamesa, bivšeg suigrača iz Clevelanda.

Nisu mu dužni ostali ni Lakersi, koji su ga pritom i provocirali s klupe u jednoj utakmici. No, zato se zadnji smijao Crowder, a poktraj šeste utakmice, kada je bilo jasno tko ide dalje, Crowder se odlučio za vrlo originalnu i dosad neviđenu provokaciju.

gol expired Napadač Dinama je u izvrsnoj formi pred Euro 2020: Zabio tri pogotka u visokoj pobjedi divider

Naime, robusni krilni igrač zaplesao je salsu dok je LeBron James vodio loptu preko centra prema košu Sunsa. Referenca je to na LeBronovu nedavnu reklamu u kojoj je plesao salsu.

Crowder je odmah dobio isključenje i tako postao vjerojatno prvi igrač koji je završio u svlačionici zbog plesanja salse. Brzo je otrčao prema svlačionici, a njegovi suigrači i protivnici dotad su se zakačili i izmijenili "lijepe riječi". Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

Srećom, na kraju se sve smirilo, pa je LeBron James nakon utakmice zvijezdi Sunsa Devinu Bookeru poklonio potpisani dres.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider