Košarka
SPORTOVI
Košarka
nba liga će istražiti slučaj

Slavni reper Drake nije se mogao kontrolirati u prvoj utakmici finala: Vrijeđao Curryja i Draymonda

Kanadski reper Drake teško je kontrolirao svoje emocije u velikom finalu NBA lige.

Drake u raspravi s Curryjem (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Poznati kanadski reper Drake veliki je navijači Toronto Raptorsa, koji su slavili u prvoj utakmici NBA finala protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa. Bilo je 118:109 za momčad iz Kanade, koja je upisala premijernu pobjedu u svom premijernom nastupu u NBA finalu.

Jedno od glavnih sporednih pitanja uoči početka finala bilo je hoće li se temperamentni i emotivni Drake moći kontrolirati tijekom finalne serije. Odgovor je stigao vrlo brzo i prilično je jasan.

DRAKE PROVOCIRAO CURRYJA I GREENA

Drake je na utakmicu stigao u dresu Della Curryja, oca zvijezde Golden Statea, koji je svojedobno igrao za Toronto. Osim toga trakom za znoj prekrio je tetovaže Kevina Duranta i Stepha Curryja na svojoj ruci, što je mnogima bilo urnebesno smiješno.

Osim što se provokativno odjenuo, Drake je tijekom cijelog finala bio vrlo aktivan uz aut-liniju, vjerojatno malo i previše. U razmjenu riječima ušao je s Curryjem, a na samom kraju utakmice i s Draymondom Greenom, kojem je navodno poručio da je "string bean looking ass nigga". Teško je izvući neki slobodan prijevod, sami zaključite što je reper točno mislio.

NBA liga istražit će cijeli slučaj.

Ono što se svakako može pročitati s njegovih usana jest to da je Greena nazvao "smećem".

Ovo je bila tek prva od minimalno četiri finalne utakmice. Što nas tek očekuje u drugom susretu, kada će ulog i za jedne i za druge biti još veći?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider