Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
junak utakmice

VIDEO Evo kako nas je Ivušić spasio u drami 11-erca: Bivši vratar Osijeka obranio tri penala

Ivica Ivušić obranio je tri 11-erca u raspucavanju protiv Tunisa i doveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu.

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Egipat gdje je čeka pripremni turnir za nadolazeći Euro 2024. godine u Njemačkoj.

Prvi protivnik naših Vatrenih bio je Tunis, a na kraju, nakon 90 minuta bez pogodaka, pobjednik je odlučen lutrijom 11-eraca. Slavili smo rezultatom 5:4, a heroj naših nogometaša bio je Ivica Ivušić s tri obrane u raspucavanju.

Tunis je imao 'meč-loptu' tijekom jedanaesteraca, ali Jaziri nije svoj udarac pretvorio u pogodak. Hrvatski vratar Ivica Ivušić je obranio njegov udarac, kao i Haddadiju na kraju, čime je odveo Hrvatsku u finale. Ranije je zaustavio i udarac Jelassiju.

Marco Pašalić VIDEO Oduševljeni Pašalić ponavljao: ''Najveća mi je čast igrati za Hrvatsku, nema ništa veće od toga'' divider

Tijekom jedanaesteraca od hrvatskih igrača nisu zabili Vlašić i Juranović, dok su precizni bili Kramarić, Petković, Mario i Marco Pašalić te Majer.

Hrvatsku u utorak 26. ožujka u 21.00 čeka domaćin Egipat koji je pobijedio Novi Zeland jučer. Utakmicu također možete pratiti na Novoj TV i gol.hr-u.

Hoće li Hrvatska pobijediti Egipat u finalu?

Ukupno glasova:

Sažetak utakmice Hrvatska - Tunis

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider