Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Rigaju vatru

VIDEO Uzdrmani Turci pronašli krivca za poraz od Hrvatske: "To je bila luda, skandalozna odluka"

Turci su nakon Hrvatske osuli paljbu na izbornika Stefana Kuntza i suca Andreasa Ekberga.

Hrvatska je odnijela sva tri boda iz Turske u kvalifikacijama za Euro 2024., ali Vatreni su opasno visjeli u začetku utakmice. Motivirani domaćini, nošeni podrškom 40-ak tisuća navijača, navaljivali su na hrvatska vrata, prijetili i dominirali, ali i promašivali velike šanse.

No, kako to već biva u nogometu, kazna im je vrlo brzo stigla – Mateo Kovačić zabio je prvi, a onda i drugi pogodak, i tako odveo utakmicu na naš mlin. Takav je ishod razočarao turske medije, koji su nakon posljednjeg sučeva zvižduka osuli paljbu na izbornika Stefana Kuntza.

Zlatko Dalić i Luka Modrić Evo zašto Hrvatskoj nije važno samo prvo mjesto u grupi već i svaki bod u ovim kvalifikacijama divider

Traži se čak njegova ostavka, ali tamošnji mediji pronašli su još jednog krivca – glavnog suca utakmice Andreasa Ekberga iz Švedske. Zamjeraju mu što duel Josipa Šutala i Ferdija Kadiogluka nije označio kao kazneni udarac početkom drugog poluvremena.

"Luda odluka u Bursi", piše Hurryiet pa nastavlja:

Mateo Kovačić Susjedi se natječu u pohvalama za Kovačića: "Heroj, utišao je Turke. Hrvati su pokazali pravo lice" divider

"Andreas Ekberg obilježio je večer svojim kontroverznim odlukama. Činjenica da švedski sudac nije svirao kazneni udarac privukla je velike reakcije na društvenim mrežama."

Također, oglasio se i tamošnji Sabah, koji tvrdi da je to bila skandalozna odluka koja je obilježila utakmicu u Bursi.

Najbolji trenuci utakmice Turska - Hrvatska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider