Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
DANAS ODLAZAK U ROTTERDAM

Hrvatski aduti s klupe se nadaju nastupu: "Nismo analizirali Nizozemsku, bitno je da mi budemo pravi"

Lovro Majer i Luka Ivanušec obratili su se medijima pred polazak u Rottedam.

Ušli smo u tjedan završnice Lige nacije, natjecanja koje će se s velikim zanimanjem pratiti u našoj domovini. Turnir će otvoriti Hrvatska i Nizozemska utakmicom u srijedu s početkom u 20 sati i 45 minuta.

U Rotterdam se putuje danas, tako da je redovna konferencija za medije održana u prijepodnevnim satima, a na njoj su sudjelovali Lovro Majer i Luka Ivanušec, koji bi u Nizozemskoj trebali biti glavna snage s klupe za pričuve.

Majer i Ivanušec stigli u top formi

Obojica su na sjajan način završili sezonu.

"Ja osobno mogu biti jako zadovoljan, dobro sam igrao i brojke su to pokazale. To je ono što sam htio dignuti i ovo je moja najbolja polusezona", rekao je Ivanušec.

Majer je s Rennes u sjajnoj završnici izborio Europsku ligu.

"Sezona nije mogla bolje završiti za nas. Činjenice je da je bilo malo borbe, što se tiče cijele ekipe i mene, ali na kraju smo sve dobro odradili i nije pred reprezentaciju moglo završiti bolje", dodao je Lovro.

Majer će igrati s bandažom

Njegovo stanje je malo zabrinulo navijače posljednjih dana, posebno nakon što je propustio jedan trening, a ovdje se pojavio s bandažom na ruci.

"Posljednju ligašku utakmicu sam ozlijedio ruku, tu se to malo pogoršalo, ali smo reagirali na vrijeme. Odradili smo operaciju, sad je sve dobro, dobio sam bandažu s kojom mogu igrati", objasnio je.

Što se tiče Nizozemaca, nisu puno rekli o njima.

"Nismo se previše fokusirali na njih, uvijek gledamo prvo na sebe. Kad smo mi pravi, nema problema s drugim reprezentacijama. Oni su velika reprezentacija sa sjajnim igračima iz velikih klubova. Još su domaćini. Jedna je utakmica, neće biti lako, ali vjerujemo da možemo proći", rekao je je Majer, na što je Ivanušec dodao:

"Atmosfera je jako dobra, svi su igrači motivirani, žele ponovno napraviti jedan veliki uspjeh, to je već ušlo i u naviku reprezentacije. Od nas u ponovno velika očekivanja, ali i mi ih si i sami stavljamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider