Automoto
SPORTOVI
Automoto
Što će mu?

Momčad ga razotkrila nakon rezultata sezone: Vozač Formule 1 ima čak četiri mobitela

Pierre Gasly osvojio je peto mjesto na nedjeljnoj Velikoj nagradi Azerbajdžana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pored Maxa Verstappena, koji je pobijedio na Velikoj nagradi Azerbajdžana, jedan od najvećih dobitnika nedjelje utrke bio je i Pierre Gasly.

Francuski vozač iz momčadi Alpha Tauri odradio je odličnu utrku i završio na petom mjestu, što mu je najbolji rezultat u dosadašnjem dijelu sezone.

Završivši iza dva Red Bulla i dva Mercedesa, Gasly je bio najbolji od svih ostalih vozača koji su došli do cilja. Do ove utrke u Azerbajdžanu najbolji njegov ovosezonski rezultat bilo je osmo mjesto na Velikoj nagradi Saudijske Arabije, a osim na toj utrci, još je samo na Velikoj nagradi Australije osvajao bodove.

Azerbajdžan bi mogao biti prekretnica u sezoni 26-godišnjeg Francuza, koji se u svakoj od prethodnih godina s prilično nekonkurentnim bolidom Alpha Taurija uspijevao po jednom popeti na pobjedničko postolje. Osvojio je drugo mjesto na Velikoj nagradi Brazila 2019., na Velikoj nagradi Italije 2020. senzacionalno je trijumfirao, a lani je baš u Azerbajdžanu bio treći.

Poslije utrke Gasly je bio oduševljen i odmah je pohitao na društvene mreže kako bi sa svojim obožavateljima podijelio dojmove.

Iz njegove momčadi u jednom trenutku su ga zaskočili, ušavši u sobu u kojoj se nalazio. Tom prilikom otkrili su da Gasly posjeduje ni manje ni više nego četiri mobitela. Poput malog djeteta zaigrano je pretraživao internet i uživao u svojem najljepšem trenutku ove sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider