Automoto
SPORTOVI
Automoto
nije mu prvi incident

Novi vozač u Formuli 1 napravio glupost: Objavio skandalozan video u kojem djevojku dira po grudima

Nije ni počeo karijeru u oktanskom cirkusu, a već je došao na naslovnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rus Nikita Mazepin novi je vozač u Formuli 1. Sljedeće sezone 21-godišnjak će voziti za američki Haas zajedno s Mickom Schumacherom, sinom legendarnog Michaela.

Da se za njega pročuje diljem svijeta, sam se pobrinuo i prije nego što je napravio prvi krug u novom bolidu. Mladi Rus napravio je skandal kada je na Instagramu objavio video na kojem nepoznatu djevojku dira po grudima, dok mu ona pokazuje srednji prst.

"Haas ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina u nedavnom videu objavljenom na društvenim mrežama. Predmet rješavamo interno i daljnjih komentara neće biti", priopćili su iz Haasa.

Mazepin se i sam ispričao zbog svojih djela.

"Svjestan sam da sam iznevjerio sebe i mnoge ljude. Obećavam da ću naučiti nešto iz ovoga", dio je njegove poruke na Instagramu.

gol expired Modrić komentarom bocnuo Ramosa: "Gdje si parkirao konja?" divider

Oglasila se i djevojka iz videa čiji je identitet još nepoznat.

"Ja i Nikita dugo smo prijatelji, a u tom videu ništa nije bilo ozbiljno. Tako se mi šalimo. Žao mi je. Dobra je osoba i ne bi me nikad povrijedio ili ponižavao", prenose njezine riječi ruski mediji.

Nije to prvi incident Nikite Mazepina, sina ruskog milijardera Dmitrija Mazepina, velikog ulagača u momčad za koju će voziti. Mazepin se 2016. potukao u boksu i ozlijedio engleskog vozača Calluma Ilotta, zbog čega je suspendiran iz utrke Formule 3.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider