Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Vjerovali u sebe

Vujović nakon senzacije: Odigrali smo taktički odlično

Trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović je nakon čudesnog plasmana u četvrtfinale Lige prvaka bio prezadovoljan igrom svoje momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veselin Vujović je nakon plasmana u četvrtfinale Lige prvaka zahvaljujući 31-29 (13-15) pobjedi na gostovanju kod RN Löwena u Mannheimu u uzvratnom susretu osmine finala kojim je nadoknađen minimalni poraz od 23-24 iz zagrebačke Arene otprije osam dana izjavio kako su njegovi igrači odigrali taktički odlično.

"Odigrali smo taktičku odličnu utakmicu. Teoretski, igrali smo sa samo četiri beka koji su mogli pokriti te pozicije. Prošli kroz jedan težak trenutak u prvom poluvremenu kada smo gubili pet razlike i kada su mnogi u dvorani pomislili da će to biti jedna osjetljivija prednost i velika pobjeda Löwena. Onda smo ih uveli u neizvjesnu završnicu u kojoj su oni pokazali nervozu jer su mogli izgubiti mnogo više od nas. Nismo imali 'crnih rupa', već smo pokazali mirnu ruku u napadu i igrali smo čvrsto u obrani'', izjavio je Vujović te nadodao:

''Na kraju je Stevanović par puta sjajno reagirao, a Marković je s dva nevjerojatna gola s krila potvrdio pobjedu. Čeka nas puno teških utakmica, 'Fina Four' SEHA lige, četvrtfinale Lige prvaka. Nadam se da će se ozlijeđeni igrači oporaviti do tih susreta."

Vratar Zagreba Ivan Stevanović:

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Držali smo se 55 minuta, a onda smo na kraju imali i malo više sreće. Obranili smo se nekoliko puta, oni nisu. Otišli smo na dva razlike i utakmica je bila gotova".

Stefan Vujić postigao je pet golova:

"Jako dobro smo se pripremili, došli smo hladne glave i to pozitivno razmišljanje čak i kada smo gubili s pet razlike nas je dovelo do pobjede. Osobno sam hladniji u zadnjih pet minuta nego na početku kada se promašaj može i ispraviti".

Suparnik PPD Zagreba u četvrtfinalu bit će francuski Paris SG s kojim su se "zagrebaši" ove sezone već dva puta susreli u natjecanju po skupinama i oba puta izgubili. U Parizu je bilo 34-23, a u Zagrebu 25-23 za francuski sastav.

Prva utakmica igrat će se u Zagrebu između 20. i 24. travnja, a uzvrat u Parizu je između 27. travnja i 1. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider