Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prelomili u završnici

Bjelorusija došla do prve pobjede i protiv Hrvatske traži vizu za osminu finala

Rukometaši Bjelorusije svladali su reprezentaciju Saudijske Arabije s 29-26 (14-13) u posljednjoj utakmici 2. kola u skupini C Svjetskog rukometnog prvenstva 2017, koja je u nedjelju odigrana u Rouenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve do 56. minute Sudijci, koje vodi hrvatski trener Nenad Kljajić, držali su korak s Bjelorusima i zaostajali svega jedan pogodak (25-26). No, tada je bjeloruska reprezentacija zaredala s tri pogotka, čime je pitanje pobjednika bilo odlučeno.

Bjeloruse je do prve pobjede na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2017 predvodio Baris Puhovski s devet pogodaka, dok je Arcem Karalek postigao šest golova. Najbolji strijelac Saudijske Arabije bio je Mojtaba Al Salem sa sedam pogodaka.

U poslijepodnevnom terminu europski prvak Njemačka je s uvjerljivih 35-14 svladala Čile.

Najveće iznenađenje u nedjeljnim dvobojima priredio je Tunis koji je odigrao 22-22 protiv Islanda i u trećem nastupu u Francuskoj osvojio prvi bod, baš kao i Islanđani.

Hrvatska reprezentacija je u nedjelju imala slobodan dan, a u ponedjeljak će protiv Bjelorusije odigrati utakmicu 3. kola. Dvoboj u Rouenu započinje u 20.45 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider