Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Izbornik otvoreno o danskom kolegi

'Još niste vidjeli najbolju igru Hrvatske, ja sam uvijek pobjednik!'

Slavko Goluža ne može dočekati početak polufinalnog sraza Hrvatske i Danske na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda su Kauboji neuobičajenom lakoćom stigli među četiri najbolja, Goluža tvrdi da je forma tempirana upravo za polufinale s Danskom i da najbolju igru Hrvatske još nismo vidjeli.

>> Prva zvijezda Danske: 'Sljedeći put ćemo razbiti Hrvatsku 20 razlike!'

>> Sudar dvaju atomskih rukometa: Kome će 13 biti sretan broj?

>> ANKETA Čeka li Dance sudbina Francuza ili će nas 'razbiti' kako su obećali?

„Dečki su nabrijani. Stalno im ponavljam da moramo ući hladne glave i da ne smijemo izgoriti. Znamo svi dobro koliko žele tu pobjedu, samo treba ući velikog srca, ali i hladne glave. Ovakve se utakmice igraju i dobivaju s glavom“, kazao je Goluža za Totalni FM.

Još jednom je izbornik prokomentirao i SMS poruku generala Gotovine koja je u potpunosti 'nabrijala' naše igrače...

„To je bio šlag na sve! Pripremili smo se strašno dobro. Imali smo veliki motiv i imao sam potrebu da im kažem, ali i pročitam tu poruku, iako inače nemam tu naviku.“

Danski izbornik Ulrik Wilbek proglašen je najboljim trenerom u 2012. Godini, a prilikom dodjele nagrade pohvalio je Golužu i njegovu momčad.

„Sve je to lijepo, ali pustite vi to. Ipak je on stari lisac. Ne želim nasjedati na takve stvari. Dugo sam u rukometu i ne nasjedam na takve laskave riječe. To su lijepe geste, međutim dobro ga poznajem. Malo je bacio pilu naopako“, uvjeren je Goluža.

Kakvi su Danci?

„Ne želim se njima zamarati, želim da razmišljamo isključivo sami o sebi, da pružimo maksimum i odigramo najbolje što možemo. Oni će biti dobro pripremljeni i možda im osveta nije u glavi, ali sigurno je da pamte onu utakmicu iz Londona (pobjeda Hrvatske 31:20, nap.a.).“

Goluža tvrdi kako nije mirno spavao, jer mu se po glavi čitavo vrijeme vrte razne kombinacije i slaže čitava utakmica. Na pitanje tko je pobjednik u toj imaginarnoj utakmici, odlučno je uskliknuo:

„Ja sam uvijek pobjednik!“

Kako vi navijate za hrvatske rukometaše? Pošaljite nam vaše fotografije na moj.report@novatv.hr!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider