Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zanima nas Vaše mišljenje

ANKETA Čeka li Dance sudbina Francuza ili će nas 'razbiti' kako su obećali?

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra polufinale Svjetskog prvenstva!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što smo 'pomeli' Francuze, sada nam na putu za finale stoji Danska. Nezgodan protivnik, ali nezgodni su i naši momci, a to su najbolje na svojoj koži osjetili Francuzi. Danci su itekako motivirani, zadnji puta igrali smo na Olimpijskim igrama u Londonu, bilo je čak +11 za Kauboje. Njihov najveći adut Hansen tada je poručio: 'Sljedeći puta razbit ćemo vas 20 razlike!'

>> Sudar dvaju atomskih rukometa: Kome će 13 biti sretan broj?

>> Rat živaca je počeo: 'Nema isprika, spremni smo za polufinale'

Nismo baš sigurni, no respektiramo Dansku. Bit će nam ovo 13. međusobni dvoboj, uspješniji smo mi sa sedam pobjeda naspram njihovih pet. Hrvatskoj je ovo pak već 15. polufinale na velikim natjecanjima (SP, EP, OI), nadamo se da slijedi i deveto finale!

Kao uvertiru u večerašnji veličanstveni sraz po mnogima dvije najbolje reprezentacije svijeta u ovom trenutku, otvorili smo anketu s pitanjem: Hoće li Kauboji slaviti i protiv Danske u polufinalu?

Zanima nas Vaše mišljenje - hoće li se obistiniti, naravno ne doslovce, riječi Mikkela Hansena iz kolovoza prošle godine ili će Hrvatska nastaviti svoj put prema povijesnim knjigama, da postane jedina reprezentacija koja je postala prvak svijeta s devet uzastopnih pobjeda?

Glasujte u našoj anketi desno od članka ili na našoj Facebook stranici!

Kako vi navijate za hrvatske rukometaše? Pošaljite nam vaše fotografije na moj.report@novatv.hr!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider