Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Četvrti put zaredom za broncu

Čupić: Nikada nisam igrao lošije; Goluža: Sve smo poduzeli za finale

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža i članovi naše reprezentacije četvrti put zaredom igrat će utakmicu za brončanu medalju na velikom natjecanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su uspijevali osvojiti medalju nakon poraza u polufinalu na EP u Srbiji prije dvije godine, OI u Londonu 2012., te SP u Španjolskoj lani, isto će pokušati ostvariti i u nedjelju u Herningu, a suparnik za medalju bit će im svjetski prvak Španjolska.

Danci zgroženi izjavama Goluže: 'Mora da životinje u Hrvatskoj jako dobro žive'

Goluža pukao na press konferenciji: Napao i Dance i suce!

I Vori 'popljuvao' suce: Ovo je katastrofa, to je i slijepac vidio!

"Igrači su svjesni toga što nas čeka sutra. Nemamo vremena za plakanje iako nam je svima žao što nismo napravili taj iskorak, mada smo poduzeli sve da dođemo do finala. Najvažnije je sada mobilizirati ekipu, skupiti glave i sutra odigrati najbolje što možemo. Španjolska je reprezentacija kojoj nedostaje samo vratar Šterbik u odnosu na momčad koja je lani osvojila naslov svjetskog prvaka. Znamo kako igraju, imaju dobru obranu, jako dobro trče, a u napadu se sve bazira na Aguinagaldeu", rekao je izbornik Goluža.

Desno krilo naše reprezentacije Ivan Čupić, koji je posljednjih godina redovito bio među najboljim našim igračima, u Danskoj igra daleko ispod svoga standarda.

"Neće u toj utakmici biti puno taktičkih iznenađenja. Mislim da smo se posljednjih nekoliko godina dobro upoznali. Najvažnije će biti to tko će prvi zaboraviti polufinalni poraz. Osobno, moram priznati da nikada nisam igrao slabije, ovo mi je 10-ak najlošijih utakmica u karijeri. Ne znam što je razlog, zašto sam izgubio formu. Teško mi je, ali valjda sam i ja morao jednom iskusiti tu drugu stranu medalje na velikom natjecanju", izjavio je Čupić. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider