Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kapetan otvoreno

I Vori 'popljuvao' suce: Ovo je katastrofa, to je i slijepac vidio!

Kapetan Igor Vori priključio se izborniku Goluži u žestokoj kritici njemačkih sudaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je izgubila od Danske, a Igor Vori je razgovor s novinarima započeo čestitkom suigračima: "Rekao sam im da je ulazak u polufinale senzacija. Radili smo krvavo 60 minuta, opet nismo uspjeli", izjavio je Vori.

Golužina Hrvatska: Dokad će trajati prokletstvo polufinala?

Goluža pukao na press konferenciji: Napao i Dance i suce!

Horvat poručuje: Nisu krivi suci, Danci su bili sretniji...

A onda je 'skinuo rukavice'...

"Moram ovo reći. Takve sudačke odluke, to je katastrofa. To je vidio slijepac, ovo je smiješno. Ne da mi se izvlačiti na suce, ali prvo poluvrijeme jedino golove nisu zabijali za njih koliko su ih vraćali u život. U drugom im se približimo, ne sviraju faul čisti na Marku u zadnjem napadu", srdito je nabrajao Vori, uz ironičnu poruku:

"Čestitke Dancima, oni su organizirali ovo i sad su valjda svi sretni."

Manuel Štrlek zabio je dva gola iz četiri pokušaja. S lijevog krila od tri udarca samo je jednom uspio matirati Landina:"Igrali smo kako smo se dogovorili, ne znam jesu li nam ijednu kontru istrčali. Nažalost, promašili smo neke stvari koje nismo trebali i pokazali smo puno toga što nismo trebali. Drugo poluvrijeme nismo odigrali kao prvo i izgubili smo. Sad se ništa ne može popraviti, treba se skoncentrirati jer medalja je medalja, uvijek je ljepše s osmijehom otići kući."

Nakon što su Danci 'polomili' Bičanića, Ivan Slišković je dobio 20-ak minuta, a igrao je i obranu kako bi se spriječila brza tranzicija Hansena i društva: "Bili smo blizu, na kraju smo izgubili. Ne znam što bih drugo rekao, treba se spremiti za nedjelju i da pobijedimo Španjolce."

Tko je kriv za poraz Hrvatske u polufinalu protiv Danske?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider