Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne mogu žaliti...'

Zoran Mamić: Da smo prije ovako igrali, večeras bi slavili prolaz dalje!

Trener Dinama Zoran Mamić čestitao je svojim igračima na pobjedi i dobroj partiji protiv Celtica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mislim da smo veliki dio utakmice bili bolji protivnik i da smo tu pobjedu zaslužili. Žao mi je da nismo bili na ovoj razni zadnje utakmice u Europi, jer da jesmo, onda bi večeras slavili prolaz u drugi krug. Ipak smo sretni jer smo završili sezonu s pobjedom, osvojili nove bodove, popravili koeficijent...", izjavio je trener Dinama Zoran Mamić.

Veliki preokret Dinama za oproštaj od Europe: Hat-trick Pjace!

Marko Pjaca je zabio tri gola.

"Marko je odigrao sjajnu utakmicu. On je fantastičan igrač, strašan potencijal, kada radi ono što treba raditi, kada popravi neke nedostatke, onda to izgleda kao što je izgledalo danas. Vjerujem da će u glavi prelomiti u kojem smjeru treba ići."

Žalite li što Pjaca nije igrao više u Europi?

"Ne mogu žaliti za nečim što ne znam kako bi bilo."

Obrana je opet 'kiksala', primila je tri čudna gola?

"Činjenica je da su nas izigrali samo kod zadnjeg gola. Kod drugog gola je bio faul i zaleđe. Suci su dosta griješili. Bio je čisti penal na Pintu...", zaključio je Mamić.

Trener Celtica Ronny Deila nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi na Maksimiru.

"Loše smo igrali, nismo dali sto posto, igrali smo s nedovoljno intenziteta i agresije. Izmjene su donijele pozitivan pomak. Loše smo igrali u obrani, Dinamo je imao dosta šansi, primili smo četiri gola, što je previše."

Biste li uzeli u svoju momčad nekog od Dinamovih igrača?

"Dinamo godinama izbacuje sjajne igrače, opet ima super mlade igrače, ali ne mogu nekoga pojedinačno izdvojiti, cijela momčad je odigrala dobro. Mi možemo nešto naučiti od Dinama kada je u pitanju rad s mladim igračima."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider