Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepe riječi

Zidane nahvalio Kovačića pa finiširao: 'Cristiano je je... igrač'

Nakon uvjerljive pobjede Reala Zidane je sipao komplimente na račun Matea Kovačića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bio je iznimno zadovoljan igrom i pobjedom njegove momčadi u derbiju 24. kola španjolske Primere. Real je pred svojim navijačima slavio protiv Athletic Bilbaa s uvjerljivih 4:2, unatoč manjim poteškoćama koje je imala njegova obrana.

"Pogreške su sastavni dio ove igre i nisam ni najmanje zabrinut zbog njih. Spremni smo za najteži dio sezone i za utakmicu Lige prvaka u Rimu. Jako sam sretan zbog igre koju smo pokazali protiv jako dobrog protivnika", govorio je nakon utakmice trener Real Madrida.

U utakmicu su od prve minute krenuli i Luka Modrić i Mateo Kovačić. Na potonjeg su reprezentativca bile usmjerene brojne oči, s obzirom da dotada nije dobivao puno prilike kod francuskog stručnjaka.

"Jako sam zadovoljan viđenim. Igrao je jako dobro, a izvadio sam ga jer je bio malo umoran. Jako sam sretan s onime što sam vidio i načinom na koji je pridonio rezultatu momčadi. Naporno radi, a mi na raspolaganju imamo 26 igrača koje mogu koristiti. Ukratko ja sam jako zadovoljan s njim", zborio je francuski stručnjak, koji je u kasnijem dijelu konferencije za novinare bio malo isprovociran pitanje o Cristianu Ronaldu.

"Ne želim odgovoriti je li igrao dobro ili loše. Je li zabio ili nije. Danas je pokazao, da oprostite na izrazu, je... igrač".

Real Madrid je ovom pobjedom pretekao, barem privremeno, Atletico na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, te je došao na samo bod zaostatka za Barcelonom, koja ima i dvije utakmice manje na svom kontu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider