Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
od prve luka i mateo

VIDEO Razigrani Real razbio Athletic: Ronaldo briljirao

Nogometaši Real Madrida barem su privremeno zasjeli na drugo mjesto Primere i približili se Barceloni na samo bod...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Reala slavili su u susretu 24. kola španjolske Primere u Madridu protiv Athletic Bilbaa s 4-2, te se probili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Cristiano Ronaldo postigao je dva pogotka u pobjedi Reala, dok su po jedan dodali Toni Kroos i James Rodriguez.

Real je slavio protiv upornih Baska, koji su na Bernabeu postigli čak dva pogotka. "Kraljevski klub" je poveo već u 3. minuti pogotkom Cristiana Ronalda, a Athletic je izjednačio u 10. minuti preko Javiera Erasa koji je iskoristio veliku pogrešku braniča Reala Raphaela Varanea.

Real je do poluvremena postigao dva pogotka zahvaljujući Jamesu Rodriguezu (38) i Toniju Kroosu (45), da bi se u 87. minuti po drugi puta u strijelce upisao Ronaldo.

Varane je loš dan zapečatio crvenim kartonom u 83. minuti, a Gorka Elustondo je u 90. minuti smanjio na konačnih 4-2.

Kod Reala su utakmicu započeli Luka Modrić i Mateo Kovačić, a potonji je iz igre izašao u 72. minuti. Kovačić je mogao i biti strijelac u početku utakmice kod rezultata 1:0, ali je njegov pokušaj voleja obranio Iraizoz.

Real je sada drugi s 53 boda, bodom manje i dvije utakmice više od vodeće Barcelone, dok je Atletico Madrid treći s 51 bodom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider